1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Logitech rada datorpeli dzīvojamai istabai

 

Alo Johandi, Logitech menedžeris Baltijas valstīs, atzīst, ka tehnoloģijas attīstās un pircēju paradumi mainās, tāpēc Logitech turpina attīstīt ierīces, ar kurām ir vieglāk kontrolēt un piekļūt digitālajai pasaulei.

Pateicoties roku noteikšanas sensoram, Logitech bezvadu datorpele M515 ir aktīva tikai tad, kad tā tiek satverta un tā "iemieg", kad to nelieto. Pelei ir cieši noslēgta pamatne, tādejādi auduma pūkas nesakrāsies sensora atverē, un tas ļauj kontrolēt kursoru, neatkarīgi no virsmas, uz kuras lietojat peli. Viegli slīdošā pamatne ļauj ērti darboties ar datorpeli uz dīvāniem (un segām, spilveniem, drēbēm, paklājiem, galdiem).

M515 datorpelei ir Logitech® īpaši ātrais ritināšanas mehānisms, kas ļauj jums laisties cauri gariem emuāriem vai sociālo tīklu ziņojumiem. Kad nepieciešama lielāka kontrole, varat pārslēgties uz klikšķināšanas režīmu. Logitech jaunākās peles baterijas darbības laiks ir līdz pat diviem gadiem, palīdzot taupīt laiku un naudu, samazinot nepieciešamību bieži mainīt baterijas. Paredzams, ka Logitech bezvadu datorpeli M515 varēs nopirkt, sākot ar aprīli.

custom_format_m515_ctg_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.