0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

La Fleur – skaistums iedvesmo

 

Samsung Wave 723 La Fleur

Šīs kolekcijas līderis ar apbrīnojamām tehniskajām iespējām. Gluži kā Tu pati – var visu un vienmēr izskatās lieliski!

Iespaidīgi tehniskie parametri ekskluzīva dizaina ietvarā padara šo modeli par jaudīgu viedtālruni, kas vienlaikus būs arī spoža pērle Tavu sievišķīgo aksesuāru vidū. 5 megapikseļu kamera mudina impulsīvām fotosesijām, kur vien sirds kāro. Nevainojamā interneta savienojamība (gan WiFi, gan mobilais internets telefonā) un Social Hub ļauj būt visu notikumu centrā – dalīties ar saviem piedzīvojumiem sociālajos tīklos un vienmēr zināt, ko dara draugi un draudzenes.

telef1_429_01

Apgūt šī tālruņa plašās iespējas ir viegli. Vienkāršā un intuitīvā lietotāja saskarne neļaus kļūdīties ātrāko īsceļu meklējumos, kā arī palīdzēs tikt pie svarīgākajām funkcijām ar pāris pieskārieniem. Samsung Apps portālā pieejamais plašais aplikāciju klāsts padara tālruni par patiesi universālu pavadoni ikdienas gaitās – kā darbā, tā arī brīvajā laikā. Jaunākās paaudzes navigācijas programmas, pārskatāmas ziņu lentas, plānotāji, kabatas lukturītis un neskaitāmas spēlītes – ir tikai viena daļa no visa pieejamā. Samsung Apps aplikāciju veidotāji ir padomājuši arī tieši par sievietēm – ovulācijas kalendārs, kaloriju kalkulators, privātais treneris skriešanas nodarbībām, gudrais modinātājs, kas pratīs tevi pamodināt patiesi možu un atpūtušos tieši tajā brīdī, kad miegs visseklākais.

Īpaši atzinīgus vārdus ir pelnījis tālruņa dizains. Šis modelis ir īsta stila pērle – izcils aksesuārs sievietei, kas patiesi mīl skaistumu. Lakoniskās līnijas, vieglmetāla aizmugures vāciņš un ziedu ornamenti ir kā radīti Tavas ikdienas izrotāšanai.

Citi La Fleur kolekcijas lepnumi

telef2_430

Glītais monobloks Samsung C3530 La Fleur un atlokāmais jaukums Samsung E2530 La Fleur pierāda, ka arī parastie mobilie tālruņi mūsdienās ir gan integrējami ar sociālajiem tīmekļiem Facebook un Twitter, gan papildināmi ar noderīgām aplikācijām no Samsung Apps. Ar microSD karti viegli varēsi palielināt tālruņa atmiņu, lai to izmantotu arī kā pārnēsājamo mūzikas atskaņotāju. Ko klausīties – pašas atlasītas melodijas vai radio – izlem tu pati!

telef3_430_01 

Kur iegādāties jaunos Samsung La Fleur kolekcijas tālruņus? Īpaši izdevīgu piedāvājumu meklē visos Tele2 veikalos!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.