9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

ASUS piedāvā jaunu planšetdatoru Eee Pad Transformer

 

Operētājsistēma Honeycomb apvienojumā ar ASUS intuitīvo lietotāja saskarni Waveshare un jaudīgajiem parametriem padara planšetdatoru Transformer par aizraujošu portatīvo ierīci, kas ir piemērota gan darbam, gan izklaidei.

Planšetdators Transformer ir aprīkots ar divkodolu procesoru, kas nodrošina acumirklīgas tīmekļa pārlūkošanas iespējas, ātrāku reakcijas laiku un labāku veiktspēju vairākuzdevumu režīmā. No izturīga un pret skrambājumiem droša stikla izgatavoto IPS paneli var skatīt līdz pat 178° leņķī, un tas nodrošina līdz pat 50% labāku krāsu izšķirtspēju nekā citi tirgū piedāvātie planšetdatori. Iebūvētā SRS skaņas tehnoloģija piedāvā dinamisku trīsdimensiju stereo audio skaņu ar maksimālu basu reakciju un plašu skaņas lauku, ko nodrošina divi nemanāmi skaļruņi. Šī ierīce tiešām ir piemērota mobilās izklaides iespējām – tās 5 MP aizmugures un 1,2 MP priekšpuses kamera nodrošina iespēju uzņemt un ierakstīt videoklipus.

foto_a_430

Planšetdators Transformer atšķiras no pārējiem tirgū piedāvātajiem planšetdatoriem ar to, ka tam ir pieejama papildu dokstacija. Tā nodrošina piekļuvi QWERTY tastatūrai, kā arī unikālajiem Android funkciju taustiņiem, ļaujot izmantot planšetdatoru Transformer kā pilnvērtīgu klēpjdatoru. Planšetdators Transformer ir lieliski piemērots profesionālām vajadzībām – lietotāji var rediģēt dažādu veidu Office dokumentus. Dokstacija paildzina planšetdatora Transformer 9,5 stundas ilgo akumulatora darbības laiku līdz 16 stundām, tāpēc šo planšetdatoru var lietot darbam un izklaidēm visas dienas garumā.

Google operētājsistēma Android Honeycomb ir revolucionāra operētājsistēma, kas ir īpaši izstrādāta un optimizēta planšetdatoru vajadzībām un nodrošina lietotājiem tūlītējas tīmekļa pārlūkošanas, saziņas un datora ikdienas lietošanas iespējas. Izmantojot programmu ASUS Launcher, lietotāji var ērti un vienkārši, ar dažiem skārieniem palaist programmatūru, pārvaldīt saturu un piekļūt tiešsaistes pakalpojumiem, kā arī izveidot savienojumu ar ierīcēm.

*9,5 un 16 stundu akumulatora darbības ilgums ir aptuveni noteikts atbilstoši konkrētiem apstākļiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.