0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Jaunās Sony kameras apveltītas ar radošām iespējām un izcilu kvalitāti

 

Jaunākie Sony caurspīdīgā spoguļa tehnoloģijas uzlabojumi padara SLT-A77 (α77) un SLT-A65 (α65) par ātrākajām kamerām ar maināmajiem objektīviem savā klasē. α77 fotokamera var lepoties ar pasaulē ātrāko nepārtraukto fotografēšanu ar autofokusu, fiksējot pilnas izšķirtspējas attēlus ar ātrumu 12 kadri sekundē ar pilna laika fāzes noteikšanas autofokusu. α65 darbojas ar līdzīgi iespaidīgu 10 k/sek. fotografēšanas ātrumu, apsteidzot praktiski visas pusprofesionālās kameras.

slta77_sal1650_3_430

Sony SLT-A77.

α77 un α65 kamerās ir no jauna izstrādātais sensors ar 24,3 efektīvo megapikseļu izšķirtspēju. Sensors darbojas kopā ar jaunāko attēlu apstrādes procesoru, kas apstrādā milzīgu apjoma lielā ātrumā pārsūtītu datu no kameras sensora. Šis unikālais sensora un BIONZ procesora apvienojums nodrošina vēl neredzēti ātru kameras reakciju, turklāt nevainojamu attēlu kvalitāti ar minimālu graudainību gan fotografējot, gan filmējot.

slta65_flash_up_sal1855_430

Sony SLT-A65.

Jaunā Sony α NEX-5N fotokamera ir ar dažādiem uzlabojumiem, un tā piedāvā lielisku darbības ātrumu, attēlu kvalitāti un DSLR kameru radošās iespējas kompaktākā formātā. Kameras slēdža aizture ir vien aptuveni 0,02 sekundes, kas to padara par visātrāko ciparu kameru ar maināmajām objektīviem pasaulē. Fotokameras sensora un procesora apvienojums nodrošina izcili tīrus attēlus ar minimālu graudainību. Maksimālā jutība ir palielināta līdz ISO 25600, kas augstākais rādītājs starp kompakto sistēmu (bezspoguļa) kamerām ar maināmiem objektīviem, nodrošinot ļoti augstas kvalitātes fotografēšanu "no rokas" sliktā apgaismojumā.

nex5n_black_front_flash_up_sel1855_430

Sony α NEX-5N .

Sony NEX-7 korpuss izgatavots no magnija sakausējuma, kas ne tikai labi izskatās, bet ir arī izturīgs, turklāt svars ir piemērots ceļojumiem – aptuveni 291 g (tikai korpuss). Arī šīs kameras reakcijas ātrumu vēl vairāk palielina faktiski nemanāmā slēdža aizture, kas ir tikai 0,02 sekundes. Ātro un precīzo autofokusu uzlabo jaunā objektu izsekošana, kas precīzi saglabā fokusu uz izvēlēto mērķi pat tam kadrā pārvietojoties. NEX-7 tāpat ir pasaulē pirmā kompaktkamera, kurai ir XGA OLED TruFinderTM skatu meklētājs precīzai kompozīcijas veidošanai un fokusēšanai. Šis precīzais elektroniskais skatu meklētājs nodrošina gaišu, detaļām bagātu, augsta kontrasta fotogrāfiju un video apskati.

nex7_sel50f18_430

Sony NEX-7.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsModes horoskops
Nākamais rakstsKad viss brūk…