1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Nokia Lumia viedtālruņi ir pieejami Latvijā

 

 Pirmie Nokia viedtālruņi ar Windows Phone operētājsistēmu – Nokia Lumia 800 un Nokia Lumia 710 – no 15.maija ir pieejami Latvijā Nokia oficiālajās tālruņu tirdzniecības vietās.  

 

Nokia Lumia 800 ir unikāla dizaina viedtālrunis izteiksmīgās krāsās (klasiski melnā, glancēti baltā, fuksīna rozā un debeszilā), kas nodrošina labāko socializēšanās un interneta pārlūkošanas sniegumu ar Internet Explorer 9 Mobile un integrētiem sociālajiem tīkliem. Viedtālrunim ir 8 megapikseļu kamera ar Carl Zeiss optiku, autofokusu un HD video uzņemšanas kvalitāti.

Nokia Lumia 710 viedtālrunis ar maināmiem aizmugures vāciņiem un pieeju tūkstošiem lietotņu nodrošina augstu veiktspēju par pieejamu cenu. Tam, tāpat kā Nokia Lumia 800 viedtālrunim, ir ērtas sociālo tīklu iespējas un interneta pārlūkošana ar Internet Explorer 9. Nokia Lumia 710 viedtālrunis būs pieejams baltā, melnā un melnā/debeszilā krāsā.

Abos viedtālruņos apvienotas Nokia dizaina, bezmaksas navigācijas un augstās kameras kvalitātes funkcijas ar jaunākajām Windows Phone operacionālās sistēmas iespējām, kas iekļauj izcili ērtu sociālo tīklu lietošanu, pieeju Microsoft Office 365 programmām, kā arī Xbox spēļu integrāciju. Tāpat arī abiem tālruņiem ir iespēja bez maksas uzglabāt attēlus, mūziku un citus failus līdz 7GB apjomam. Nokia Lumia tālruņiem ir pieejamas arī tūkstošiem lietotņu no Windows Phone Marketplace, kas ir visstraujāk augošais lietotņu veikals pasaulē, kurā ir pieejamas vairāk nekā 90 000 lietotnes. Šobrīd jau ir vairākas, Latvijas tirgum pielāgotas lietotnes, un to skaits nemitīgi tiek papildināts.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.