1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sony laiž klajā jaunas fotokameras

 

Jaunās Sony fotokameras SLT-a37 un NEX-F3 arī nepieredzējušiem fotogrāfiem ļaus bez pūlēm radīt augstas kvalitātes portretus.

 

Iepazīsti augstas kvalitātes attēlveides un maināmo objektīvu pasauli ar jauno Sony SLT-A37 kameru un caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju. Viegla un vienkārši lietojama, α37 par pieejamu cenu paplašina mākslinieciskās iespējas jebkuram, kurš vēlas nomainīt savu kompaktkameru. Sony unikālā caurspīdīgā spoguļa tehnoloģija nodrošina precīzu ātras fotografēšanas, nepārtrauktu fāzes noteikšanas autofokusu un nepārtrauktu tiešrādi, pat tad, kad filmējat Full HD video (50i/25p). Augstas precizitātes 3 krustenisko, 15 kopējo punktu autofokusa sistēma ar sekojošo autofokusu ļauj sejas un ātri kustīgus objektus noturēt asā fokusā.

 

Ja meklējat DSLR kvalitātes rezultātus, taču nevēlaties lielu fotoaparātu, NEX-F3 Sony kompaktsistēmas kamera padara “lielo kameru” kvalitāti krietni pieejamāku. Kabatas lieluma NEX-F3 ir tā pati vietu ekonomējošā bezspoguļa konstrukcija, kā citām α E-mount bajonetes fotokamerām. Tai ir krietni lielāks sensors nekā kompaktkamerām – 16.1 magpikseļa Exmor™ APS HD CMOS sensors fiksē vairāk gaismas nevainojamām fotogrāfijām ar mazu graudainību un izteiksmīgam, detalizētam Full HD video (50i/25p). Gluži kā ar tradicionālajām DSLR kamerām, ar to ir viegli radīt brīnišķīgus defokusētus efektus ar asi fokusētu objektu uz izplūduša fona. Ar kameru viegli uzņemt arī pašportretus. Tikai izstiepiet kameru rokas attālumā un pagrieziet LCD ekrānu par 180°, lai varētu sevi saskatīt. Tad nospiediet slēdzi vai ļaujiet smaida noteicējam uzņemt attēlu automātiski.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.