11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Džeimss Bonds lieto Sony

 

Daniels Kreigs šoruden spēlēs savu lomu kā MI6 slepenais aģents Džeimss Bonds jaunajā Sony globālajā produktu reklāmas kampaņā.  Kampaņa atzīmē Sony sadarbību ar Džeimsa Bonda franšīzi un filmu Operācija SKYFALL™ – 23.Bonda filmu, kura no šodienas redzama kinoteātros arī Latvijā.  

Sony Baltijas zīmola komunikācijas un PR vadītāja Silvija Veide saka:  “Bonds ir atjautīgākais no atjautīgākajiem – viņam nepieciešams pats labākais. Ir svarīgi, ka viņam ir visaugstākās kvalitātes ierīces, kas atbalsta, savieno un palīdz viņam tad, kad tas ir visvairāk nepieciešams. Vai nu viņš seko ļaundarim, zvana M vai pārbauda GPS, lai atrastu ātrāko ceļo ārā no nepatikšanām – tas ir Bonds un tehnoloģijas, kas strādā kopā, pilnībā saistīti un sadarbojoties. Mūsu jaunākie Sony produkti filmā un TV reklāmas kampaņā nav tikai nevainojami saderīgi ar Bondu un SKYFALL, bet arī nevainojams veids, kā parādīt tos darbībā.”

Daniels Kreigs atgriežas kā Īana Fleminga Džeimss Bonds 007 filmā Operācija SKYFALL – 23. piedzīvojumā visu laiku ilgākajā filmu franšīzē. Operācijā SKYFALL tiek pārbaudīta Bonda uzticība M brīdī, kad cilvēki no viņas pagātnes uzsāk viņas medības. Kad sākas uzbrukumi MI6, aģentam 007 ir jāatklāj kas ir briesmu avots un jāiznīcina tas, lai ko tas maksātu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.