5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Rudenī būs pieejams Nokia Lumia 625

 

Viedtālrunis turpina apbalvojumiem bagāto Nokia Lumia dizaina līniju un tam ir pieejami maināmi aizmugures vāciņi piecās košās krāsās. Nokia Lumia 625 iekļautas vairākas jaunas funkcijas, tostarp arī Nokia Smart Camera, kas piedāvā plašas attēlu rediģēšanas iespējas un Nokia Cinemagraph, kas ļauj uzņemt kustīgus attēlus.

Nokia Lumia 625 aprīkots ar Windows Phone 8 operētājsistēmu un iekļauj jaunāko programmatūras atjauninājumu – Nokia Lumia Amber, kas būs pieejams arī citiem Nokia Lumia viedtālruņiem ar Windows Phone 8. Windows Phone 8 operētājsistēma lietotājiem piedāvā plašas personalizēšanas iespējas – sākuma ekrānā izkārtojami lietotājam svarīgāko aplikāciju un servisu tiešsaistes elementi (Live Tiles), kas pielāgojami arī pēc krāsas un izmēra. Tāpat Windows Phone 8 operētājsistēma lietotājiem nodrošina Microsoft Office lietotnes, tiešsaistes krātuvi SkyDrive ar 7GB failu uzglabāšanu bez maksas, ātru un drošu interneta pārlūkošanu ar Internet Explorer 10 pārlūku, kā arī pieeju vairāk nekā 165,000 lietotnēm. Nokia Lumia 625 ir arī microSD atbalsts, kas ļauj pievienot papildu atmiņu 64GB failu uzglabāšanai.

Tāpat kā citi Nokia Lumia viedtālruņi, arī Nokia Lumia 625 iekļauj vadošo karšu un navigācijas pakalpojumu HERE, kas iekļauj bezmaksas kartes un navigāciju ar balss vadību, ko iespējams lietot arī bezsaistē.

Latvijā Nokia Lumia 625 būs pieejams oranžā, dzeltenā, koši zaļā, baltā un melnā krāsā šī gada ceturtajā ceturknsī par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu zem 200 LVL.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIzlāde
Nākamais rakstsPiesaki karu pumpām!