8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Maija mēnesī dzimušo Vēršu un Dvīņu gaišās un tumšās puses

 

DVĪŅI

Maija Dvīņu plusi

Sabiedriskums – Viņi ir runātīgi un lieliski zina, ko un kā pateikt. Tā viņiem ir iedzimta īpašība, un viņi dievina visa veida intelektuālās sarunas.

Talantīgums – Maija Dvīņi ir ļoti talantīgi cilvēki, tāpēc nekad nepārstās pārsteigt apkārtējos. Viņi vienmēr tiecas uzzināt vai iemācīties kaut ko jaunu.

Dzīvespriecīgums – Viņiem ir lieliska humora izjūta, kura liek apkārtējai pasaulei smieties. Taču jāatzīst, ka viņu humorā nereti ir arī sarkasms.

Spēja pielāgoties – Viņi lieliski pielāgojas dažādiem apstākļiem un droši demonstrē mieru un pozitīvismu.

Maija Dvīņu mīnusi

Neparedzamība – Vispirms viņi saka vienu, pēc piecām minūtēm maina savu viedokli. Ar maija Dvīņiem ir grūti komunicēt, jo viņi bieži “jauc” emocijas, neaizdomājoties, kā otrs cilvēks to uztvers.

Nespēja koncentrēties – Viņiem ir zemas koncentrēšanās spējas. Viņiem pastāvīgi kaut kas novērš uzmanību, tāpēc viņi patērē vairāk laika, nekā nepieciešams, lai izpildītu kādu uzdevumu.

Intereses zudums – Viņiem pastāvīgi vajag jaunus iespaidus, viņiem ātri viss apnīk. Pie tam, viņi ir arī pārāk atkarīgi no apkārtējo viedokļa.

Pārlieku liela ziņkārība – Viņiem vajag zināt visu un par visiem. Tas nereti sarežģī viņu attiecības ar citiem cilvēkiem.

 

Materiāli rakstam no portāla “Flytothesky”

Autors: Dieviete.lv

 

3 KOMENTĀRI

  1. Man tåds ir zinåms!
    Slinks,melīgs,,,,gari nagi,, . Ja cīnīsies pret viñu par taisnību, atriebsies ….

  2. Kad valsts såks domåt,ko darīt ar daudzdzīvoklju måju ūdens izzadzėjiem,kamer pårėjie måjas iedzīvotåji sedz ūd., starpību!?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.