-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīriešu horoskops: Kuru zodiaka zīmju pārstāvji mīl visstiprāk?

 

Mīlestība cilvēku dzīvēs aizņem īpašu vietu. Katra sieviete vēlas mīlēt un justies mīlēta. Lai tā notiktu, ir jāsatiek vīrietis, kurš spēj atbildēt uz viņas jūtām. Zvaigznes pateiks priekšā, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir tie, kas prot mīlēt visspēcīgāk…

Svari

Svari ir nākuši šajā pasaulē, lai dāvātu mīlestību. Viņi neatzīst ierobežojumus, kad runa ir par šo brīnišķīgo sajūtu. Svari ir pārliecināti – mīlestība uzvar visu!

Šīs zīmes pārstāvji nespēj iedomāties savu dzīvi bez „otrās pusītes”. Tikai līdzās otram cilvēkam viņos iestājas līdzsvars un harmonija.

Svari prot attiecības piepildīt ar romantiku, kura neizsīkst gadiem. Pat pēc 30 gadiem vīrietis pret savu mīļoto sievieti izturēsies tā, kā attiecību sākumā. Viņš pilnībā atdot sevi mīlestībai, un no partnera sagaida to pašu. Šīs zīmes pārstāvji izvairās no konfliktiem ar pieredzējuša diplomāta veiklību. Viņš nebūs tas, kurš apzināti darīs savam partnerim pāri.

Svari var rast mīlestību ar Dvīņiem, Ūdensvīru un Lauvu.

Vērsis

Vērsis ir spējīgs uz spēcīgām un dziļām jūtām. Viņš ir romantisks un juteklisks, lai gan nedaudz kautrējas no šīm jūtām un uzskata tās par „vājību”. Taču, kad Vērsis sastaps savu izredzēto, viņš apbērs viņu ar īstu maiguma, rūpju un mīlestības ūdenskritumu.

Cenšoties iekarot sievietes mīlestību, viņš parādīs savu radošumu un uzstājību. Iemīlējies Vērsis atklāj jaunu savas personības pusi, parādot ne tikai spēku, bet arī kaisli un jutekliskumu. Ar dažādiem žestiem, skatieniem, vārdiem un pirkumiem viņš liek izredzētajai manīt, cik spēcīgas ir viņa jūtas.

No partnera Vērsis sagaida uzticību un to, ka partnere neizmantos viņa labo sirdi ļaunos nolūkos. Tieši sieviete ir tā, kas var raisīt vīrietī lielas dusmas un nekontrolējamu greizsirdību. Vērsis nav tas vīrietis, kurš dalīs savu partneri ar citiem.

Mīlestībā Vērsis būs laimīgs ar Mežāzi, Jaunavu un Zivīm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.