0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas šovasar būtu jāpaveic katrai zodiaka zīmei?

 

Padari šo vasaru košu! Pie tam, tev nav jādodas tālu projām no mājām, lai to izdarītu. Ja tu nezini, kā pavadīt šo silto gada laiku, ieklausies, ko saka zvaigznes!

Auns

Padari šo vasaru par komforta un miera periodu, pievēršoties meditācijai un sevis izzināšanai. Pavadi brīvdienas pie dabas vai kādās lauku mājās miera stāvoklī vai apmeklē kādu jogas festivālu. Šāda veida atpūta nāks tev par labu.

Vērsis

Tavs uzdevums ir maksimāla komunikācija ar dabu. Galu galā tu vari pat izveidot pati savu oāzi mājas pagalmā un visu vasaru tur eksperimentēt ar dažādiem ēdieniem, kas pagatavoti uz grila. Vasarīgi vakari svaigā gaisā ir lieliska izvēle!

Dvīņi

Paņem darbā pauzi un, tā vietā, lai tērētu daudz naudas viesnīcai, aviobiļetēm, ēdienam un pasākumiem, saplāno atpūtu savas dzīvesvietas robežās. Atklāj sev jaunas vietas un lietas vietējā pilsētā. Tu būsi pārsteigta ieraugot, cik daudz par vietējo vidi tu nezini.

Vēzis

Ļauj vaļu savai iztēlei un radošumam, radot sev privātu mākslas studiju. Tam nav jābūt nekam lielam, tad var būt mazs stūrītis tavā guļamistabā. Galvenais, ka tā ir vieta, kur tu vari izpausties un darīt to, ko pati vēlies. Izpēti visu, uz ko tu esi spējīga!

Lauva

Sagatavojies kultūras pilnai atpūtai un apstaigā visus savas pilsētas teātrus, lai atklātu sev jaunus talantus. Galu galā, ir arī balets un opera. Lai gūtu jaunus iespaidus, nav jādodas uz ārvalstīm. Arī mājās viss plūst un mainās.

Jaunava

Lai tavs iekšējais introverts jau laicīgi izplāno, kādas grāmatas gribēs izlasīt. Vakaros tu vari iegrimt lasīšanā un baudīt vasaras siltumu. Satriecošākais grāmatās ir tas, ka tās var „doties” tev līdzi it visur. Tā kā, ja tu atpūties pludmalē vai ceļo, ņem grāmatu līdzi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.