1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Sievietes, kuras dod priekšroku draudzībai ar vīriešiem

 

Daudzi uzskata, ka vīrietis un sieviete nevar būt vienkārši draugi, un, ka draudzība ar laiku tāpat pārtop par kaut ko vairāk. Taču tā ne vienmēr notiek. Patiesībā, ir vairāku zodiaka zīmju sievietes, kuras dod priekšroku tieši draudzībai ar vīriešiem.

Auns

Sieviete-Auns prot draudzēties ar vitiem, bet biežāk tomēr labāka draudzība izveidojas ar vīriešiem. Bieži vien viņa meklē dinamisku draudzību un tādu, kura metīs viņai izaicinājumus un mudinās īstenot savus mērķus. Protams, sievietei-Aunam ir arī tādas konkurētspējīgas draudzenes, bet, atrodoties Marsa ietekmē, kura ir pilna ar vīriešu enerģiju, sieviete-Auns lieliski saprotas ar vīriešiem. Tādu draudzību viņa uzskata par pozitīvu un veselīgu.

Lauva

Sieviete-Lauva jau skolas laikā meklē draugus vīriešu vidū, bet viņa viegli saprotas arī ar draudzenēm. Šī zīme atrodas vīriešu planētas Saules ietekmē, un, pateicoties Saulei, sieviete-Lauva zina, kā pareizi izturēties pret vīriešiem. Viņa izmanto savu virišķīgo enerģiju un spēku, lai būtu vadone. Viņai patīk būt savu draugu uzmanības centrā, tāpēc Lauva ir tā, ko sauc par „ašo un karsto meiteni”. Vīrieši tiecas pēc viņas enerģijas un apburošās ārienes. Viņi vēlas būt viņai tuvāk, tāpēc izvēlas ar viņu draudzēties.

Skorpions

Sieviete-Skorpions ir viena no tām zodiaka zīmēm, kurai ir daudz draugu tāpēc, ka viņa prot rast kontaktu. Pirmajā tikšanās reizē sieviete-Skorpions nemeklē spēcīgu saikni, jo vienkārši vēlas labi pavadīt laiku un nealkst uzreiz atklāties mazpazīstamiem cilvēkiem. Viņa bieži vien pavada laiku ar saviem vīriešu kārtas draugiem. Sievietei-Skorpionam ir arī ļoti greizsirdīgs raksturs, lai gan to viņa mēģina slēpt. Viņa dod priekšroku vīriešu kompānijai, jo uzskata, ka viņai jebkurā gadījumā būs jākonkurē ar savām draudzenēm. Lai izvairītos no drāmām, greizsirdības un strīdiem, Skorpions izvēlas draudzēties ar miermīlīgajiem vīriešiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.