12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras augustā gaida finansiāla veiksme

 

Augustu ir grūti nosaukt par labvēlīgu mēnesi finansiālajā jomā. Lielāko mēneša daļu daudziem zodiaka zīmju pārstāvjiem nāksies cīnīties ar iekšējiem apstākļiem un izgudrot reserves plānus gadījumiem, ja trūks naudas. Un tomēr starp visām zodiaka zīmēm atradās daži veiksminieki, kuri var rast finansiālu labumu pat sarežģītā laikā.

Visvairāk veiksies Jaunavām. Cauri viņu naudas mājai virzās Venēra. Tās ietekmē var parādīties cilvēki, kuri spēs sniegt finansiālu atbalstu vai aizsardzību tuvākajā laikā. Nav izslēgts, ka Jaunava atradīs jaunu ienākumu avotu, taču tam ir jābūt darbam, kurā nav jāriskē. Pozitīvais Venēras un Marsa aspects runā arī par greznu lietu iegādi.

Svaru naudas mājā turpina atrasties Jupiters. Šīs zīmes pārstāvjiem nevajadzētu laist garām iespēju uzlabot savu materiālo stāvokli, jo “veiksmes planēta” šādā stāvoklī būs tikai līdz novembrim. No astroloģiskā skatpunkta, pašlaik ir veiksmīgs laiks ieguldījumiem un investīcijām. Mēneša beigās droši var uzsākt savus projektus, pievērsties biznesam, attīstīt savas idejas. Daži Svari gūs materiālu labumu, pērkot nekustamo īpašumu vai transportlīdzekli.

Zivīm būs iespēja palielināt savus ienākumus uz prēmijas vai pēkšņa darbiņa rēķina. Pēdējais vasaras mēnesis sniedz viņam iespēju parādīt sevi darba vietā no labākās puses. Zivju naudas mājā atradīsies Venēra, pateicoties kurai palielināsies iespēja gūt papildus ienākumus no partnera puses. Nav izslēgta iespēja, ka atgūsi parādu vai atlīdzību no apdrošināšanas kompānijas.

 

Materiāli rakstam no ārzemju resursiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.