0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīme, ar kuru tev dzīvē nav “pa ceļam”

 

Vai tev kādreiz ir gadījies sastapt cilvēku, kuram blakus tu jūties “kā ne savā ādā”, no kura nāk šķietams aukstums, un, kurš vienkārši tev uzreiz nepatīk? Izrādās, ka ikvienai zodiaka zīmei ir viena cita zodiaka zīme, ar kuru nebūs “pa ceļam”.

Lauva

Lauvas var gaidīt nepatikšanas no Zivīm, kuras izjūt spēcīgu skaudību pret veiksmīgiem cilvēkiem (un Lauva visbiežāk tāds ir). Gan draudzīgās, gan romantiskās attiecības viņu starpā ir nolemtas neveiksmei. Ja būs piemērota situācija, Zivis var pat nodot Lauvu, lai paceltu sevi augstāk. Ar uzticēšanos šādā pārī būs lielas problēmas.

Jaunava

Jaunavai iznīcinoša būs savienība ar Lauvu. No mierīgiem un saprātīgiem cilvēkiem viņi kļūs par nervoziem ienaidniekiem. Jaunavas atsaucība sadursies ar egoistisku un prasīgu attieksmi. Rezultātā Jaunava sajutīsies emocionāli iztukšota un vēl ilgi nevēlēsies veidot attiecības.

Svari

Svariem ir jāapzinās bīstamība attiecībās ar Jaunavu. Zemes stihijas pārstāvis Svariem kļūs par īstu slogu, kas traucē personīgajai izaugsmei. Pastāvīgajai “zāģēšanai” pievienosies arī konkrētas kārtības uzspiešana, izdevumu ierobežošana, aizliegums izklaidēties un citi ierobežojumi, kurus gaisa zīme nevar ciest.

Skorpions

Skorpiona un Svaru savienība atgādina spēli vienos vārtos. Bieži gadās tā, ka ūdens stihijas pārstāvji atdod sevi attiecībās daudz vairāk, nekā gūst pretīm. Sniedzot visa veida atbalstu partnerim, Skorpions aizmirst par savām lietām, tāpēc astrologi iesaka viņiem atturēties no attiecībām ar Svariem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.