3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kādas sportiskās aktivitātes ir piemērotas tavai zodiaka zīmei?

03/10/2018 18:55
 

Vai tev ir grūtības izvēlēties sev piemērotu treniņu? Mūsdienās ir tik daudz dažādu fizisko aktivitāšu variāciju! Noskaidro, kurš treniņa veids atbilst tavai personībai un horoskopa zīmei! Iespējams, tas palīdzēs tev palikt mērķtiecīgākai un motivētākai. Katrai zodiaka zīmei ir īpašas fiziskās un emocionālās īpašības, kas padara noteiktus treniņus tiem piemērotus. Piemēram, Dvīņiem ir divas dabas, kas nozīmē, ka viņam vienveidīgos treniņos paliek garlaicīgi. Tāpēc rekomendējami daudzveidīgi treniņi.

1.Auns

Auns ir ļoti konkurētspējīga zīme, kurai patīk būt uzmanības centrā. Lai auns nesakristu visiem uz nerviem, personīgais treneris nebūs slikta doma. Vēl Aunam piemērota ir stacionāra riteņbraukšana. Auns var koncentrēties uz savu rekordu pārspēšanu vai sacenstiem ar citiem trenažieru zāles biedriem.

2.Vērsis

Šī zodiaka zīme ir pazīstama ar spītību, turklāt ar nelielu noslieci uz komfortu un greznību. Āra indiviualizēti treniņi apmierinās visas Vērša vēlmes.

3.Dvīņi

Dvīņiem ir divējādas dabas, kas, protams, ietekmē viņas treniņu personību. HIIT jeb intensīvo intervālu treniņi būs piemēroti Dvīņiem. Strauji mainīgi uzdevumi – tas atbilst Dvīņu vajadzībām. Vēl viena Dvīņiem piemērota aktivitāte ir Pilates vai jogas treniņš, jo Dvīņi ir dziļa domātāja.

4.Vēzis

Viņai nepatīk būt vienai. Vislabāk – izstrādāt treniņu programmu kopā ar draugu. Vēzim arī patīk sportot pie ūdens, tāpēc viņiem vajadzētu izmēģināt pludmales sporta veidus.

5.Lauva
Lauvas izstaro konkurences garu. Ideāls Lauvas treniņš būs cīņas sports vai svarcelšana. Lauvai patīk izklaidēties, tādēļ vēl viņai varētu patikt deja vai Zumba.

6.Jaunava

Jaunava lieki netērē laiku, un ideāls treniņš šai zodiaka zīmei ir īpaši paredzētai ķermeņa daļai. Jostas muskuļu vingrinājumi, piemēram, TRX, ir lieliski piemēroti Jaunavai.

7.Svari

Ar savu dabisko līdzsvara izjūtu, cīņas sports kā kikbokss Svariem ir ļoti atbilstošs. Pārāk bieži cilvēki Svarus tiesā kā klusu un slābanu horoskopa zīmi, un ignorē viņu mežonīgo pusi. Kikbokss, savukārt, tai dod vaļu.

8.Skorpions

Skorpions izstaro savu lieko enerģiju. Skriešana ir lieliska izvēle. Skorpions uzturēsies dabā, vienlaikus nodrošinot lielisku treniņu un spēcīgu adrenalīna pieplūdumu. Ja izklausās garlaicīgi, pamēģiniet triatlonu.

9.Strēlnieks

Strēlnieks pazīstams kā labākais sportists. Strēlnieks vienmēr grib daudz pierādīt. Šīm aizraujošajām zīmēm piemēroti PiYo treniņi, kas dod Strēlniekam pietiekamu daudzveidību, vienlaikus stiprinot gan ķermeni, gan prātu.

10.Mežāzis

Mežāzis ir smaga darba un apņēmības simbols. Darbs pie ilgtermiņa mērķa viņai sagādā baudu. Mēģiniet apmeklēt triatlonu. Tas dos Mežāzim gandarījumu par paveikto.

11.Ūdensvīrs

Ūdensvīrs bauda grupu nodarbības, kur viņa var socializēt un strādāt, lai sasniegtu kopīgu mērķi. Viņiem ir nepieciešams komandas atbalsts.

12.Zivis

Tāpat kā Vēzis, arī Zivis vēlas būt tuvu ūdenim. Ūdens treniņi, piemēram, peldēšana, ir ideāli piemēroti šai zīmei. Zivis arī mīl jogu. Lai iegūtu lielāku izaicinājumu, izmēģiniet ūdens velosipēdu klasi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.