2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ko tava horoskopa zīme atklāj par tavu mīlas dzīvi?

 

Katrs cilvēks mīlestību piedzīvo dažādi un no attiecībām vēlas ko citu. Astroloģija mums pasaka priekšā, kas ir tas, pēc kā tiecas katra horoskopa zīme!

Ūdensvīrs

Tu vēlies inteliģentas sarunas, spontanitāti, filozofiju par dziļām tēmām vai arī tev ātri paliks garlaicīgi. Tev vajag kādu, kurš tev parādīs jaunus dzīves pavērsienus, piešķirs jaunu dzīves perspektīvu!

Zivis

Tu esi jūtīga, tev ir milzu iztēle un tavā galvā ir nemitīgs domu juceklis. Tu neuztver attiecības virspusēji un neatveries kādam, kamēr neesi pilnīgā komfortā ar cilvēku, tava uzticība ir jāiegūst! Tu labprātāk būtu viena, nevis attiecībās, kuras tevi neapmierina.

Auns

Tava patstāvīgā un spītīgā daba sauc pēc kāda, kurš tevi noliks pie vietas, kad kļūsi pārāk pārgalvīga un nekontrolējama. Tev nešķiet, ka tev vajag kādu, lai tava dzīve būtu pilnvērtīga, bet tu labi saderi ar kaislīgu, mērķu orientētu un neatkarīgu partneri.

Vērsis

Tu esi stūrgalvīga un ej savu ceļu, bet tev patiešām rūp savs partneris. No ārpuses tev ir skarba daba, taču iekšpusē tev ir daudz emociju, kuras neizrādi. Tev vajag kādu, kurš pēc garas darba dienas palīdzēs tev atvērties un izlādēt emocijas.

Dvīņi

Tev pilnīgi noteikti ir dalīta personība, jo dažkārt tu vēlies būt mierā un harmonijā ar savu otro pusīti, bet citreiz tu vēlies tieši pretējo! Tava mīlas dzīve ir mūžam mainīga atkarībā no tava garastāvokļa un mērķiem. Partneri var samulsināt tava mainīgā daba, kad sapratīsi, kura no tavām dabām dominē, tad varēsi arī atrast sev piemēroto partneri.

Vēzis

Tev ir daudz ko dot, bet tu bieži to sniedz nepareizajiem cilvēkiem, kuri tikai vēlas izmantot tevi, nevis dalīties ar tevi mīlestībā. Tu bieži tiec sāpināta, tāpēc mīlestībā tev vajag kādu, kuram vari pilnībā uzticēties un kurš tevi nevēlēsies mainīt, jo tev ir jūtīga dvēsele.

Lauva

Tev ir skaļa, ārišķīga personība un tev vajag kādu, kurš tev ir līdzīgs. Tavā dzīvē nepieciešami mērķi, jo tev nav bail tos sasniegt, tādēļ arī partneris tev vajag straujas dabas, kādu kurš tiks līdzi tavam tempam.

Jaunava

Tu daudz analizē un lēmumus dzīvē pieņem balstoties uz tīru loģiku, tāpēc tev vajag kādu, kurš dzīvi tver mierīgāk, tad tava mīlas dzīve būs balansā. Tev ir grūti runāt par savām emocijām, tādēļ tev vajag kādu, kuram vari uzticēties.

Svari

Tev dzīvē vajag balansu, gluži tāpat kā augiem sauli, tikai tā tu vari izdzīvot! Tev vajag kādu, kurš tavā dzīvē ienesīs mieru, nevis stresu. Kādu kurš tev liks justies stabili ar abām kājām uz zemes.

Skorpions

Tu to negribi atzīt, bet tu esi emocionāla un jūtīga būtne. Tu slēp savas emocijas, jo dalīšanās ar tām tevi padara vāju, un tev nepatīk, ka cilvēki zina pārāk daudz par tavu iekšējo pasauli. Tev vajag kādu, ar kuru dalīties emocijās, nevis kādu, kurš nosodīs to, ka tu esi ar raksturiņu.

Strēlnieks

Tu vienmēr esi kustībā un tev nepatīk ilgi sēdēt uz vietas. Tev patīk jokot un dzīvi neuztvert pārlieku nopietni, tev vajag kādu ar lielu enerģiju, kādu kurš neizplānos visu līdz pēdējam sīkumam, jo šāda punktualitāte tevi velk pie zemes.

Mežāzis

Tu esi uzticama, lojāla, tomēr tu mēdz sevi pārslogot līdz nemaņai, tādēļ tev vajag partneri, kurš tev iemācīs izklaidēties, kādu kurš tev liks smieties un aizraus prom no darbiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.