12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kur doties ziemas brīvdienās?

 

Auns

Auns “ir dabiski sportisks cilvēks”, tāpēc ļauties nelielam adrenalīnam ir šīs horoskopa zīmes moto. Auns ļoti labprāt dosies sērfot okeāna viļņos, ideālās brīvdienas var būt arī kādā slēpošanas kūrortā, galvenais ir sevi izaicināt! Vienalga vai tā ir kāda ūdens nogāze vai varens slēpošanas kalns.

Vērsis

Vērsis ir miermīlīga horoskopa zīme  un vērsim nepatīk pārāk ātri pārvietoties, to ideālais atvaļinājums ir relaksējošs un prom no ikdienas dzīves stresa. Vērsim patīk lēnas pastaigas, nesteidzīgi ceļojumi, kuros vienkārši var relaksēties!

Dvīņi
Dvīņi ir lieliski pētnieki, un viņiem ir jābūt kustībā! Dvīņiem ziemā ir jādodas uz Eiropu, lai izpētītu citas kultūras, tas viss tā tādēļ, ka dvīņi ir ļoti ziņkārīga horoskopa zīme, atliek vien atrast kādu aizraujošu apskates objektu un dvīnis jau būs gatavs doties piedzīvojumos.

Vēzis
Vēži mīl ūdeni, un viņiem nekas nav tik patīkami kā vērot jūru vai neierobežoto okeānu. Viņi mīl ilgi pastaigāties pie klintīm, kas ļauj viņiem ieelpot svaigo gaisu. Tas ir labākais līdzeklis, lai aizmirstu visas savas rūpes. Tuvojas ziemas brīvdienās, kāpēc nerezervēt kruīzu pa Karību jūras reģionu?

Lauva
Lauvām patiešām nepatīk aukstums un sniegs, ziemā lauva vēlas tikt projām no šiem laikapstākļiem, kuros tā vien prasās kā uzvilkt biezāko jaku un cepuri. Ja lauvas finansiālie līdzekļi ļaus tai ceļot, tad visticamāk viņa ceļojumā ņems līdzi visu savu ģimeni un dosies saulainās ziemassvētku brīvdienās, jo vairāk saules, jo labāk!

Jaunava
Jaunavas dod priekšroku klusumam un mieram, šī horoskopa zīme nav kaprīza, tādēļ atvaļinājuma kvaltāte nav saistīta ar laikapstākļiem aiz loga. Joga vai spa, masāžas būtu ideāla ideja Jaunavas perfektajām brīvdienām. Jaunavai svarīgākais ir relaksējoša atpūta, tad viņa varēs pilnībā uzlādēt savas baterijas un palutināt sevi!

Svari
Svariem patīk atklāt jaunus apvāršņus! Svariem ļoti patīk pētīt jaunas un jaunas vietas. Viņu sapnis? Brauciens pa Āziju! Svariem patīk ekskursijas un muzeji, galvenais, lai brīvdienas netraucē izbaudīt laikapstākļi un labāk, lai tie ir silti!

Strēlnieks
Strēlnieks, tāpat kā auns ir arī dabiski sportiska horoskopa zīme, kura mīl nelielu piedzīvojumu garu. Piemēram, atpūta atpūta džungļos vai tuksnesī ar lielu skaitu ekspedīciju būtu viņiem ideāls risinājums! 

Skorpions
Skorpioni ļoti labprāt dodas ceļojumos, kuros ir ieplānoti vairāk apskates objekti, jo vairāk iespaidu, jo labāk. Skorpiona zīmē dzimušie ļoti labprāt ekskursijās pārvietojas kājām un ļoti labi spēj saglabāt mieru pat tad, ja tos pārsteidz negaidīti laikapstākļi, tiem nav nozīmes, galvenais ir piedzīvojumu gars!

Mežāzis
Mežāzim ļoti tīkams ir kērlings, labas  grāmatas lasīšana. Mežāzim nepatīk aukstais laiks, mežāža ideālā atpūta būtu doties uz kādu no siltajām valstīm, kur pludmalē netraucēt varētu malkot kādu gardu kokteili un lasīt izcilu literatūru.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs “īsti nejūt aukstumu”, bet ļoti labprāt dodas saulainās brīvdienās. Ūdensvīram svarīgākais ir pavadīt laiku ar savu ģimeni, ideālas Ūdensvīra brīvdienas būtu došanās uz kādu eksotisku salu kopā ar visu ģimeni!

Zivis
Zivīm patīk ūdens, ja dosies brīvdienās uz kādu pludmali, tad trāpīsi desmitniekā, zivis dievina vasaru, laiku, kad aktuāla ir pludmales sezona, tādēļ došanās uz kādu eksotisku vietu ir pat ļoti nepieciešama. Šajā horoskopa zīmē dzimušie ir ļoti kaislīgi ceļotāji.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.