2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Uzzini, kuras ir iekārojamākās horoskopa zīmes

 

Šīs ir 5 iekārojamākās horoskopa zīmes:

Auns – Šādas sievietes ir ārkārtīgi pašpārliecinātas, viņas izstaro īpašu enerģiju, kura neatstāj vīriešus vienaldzīgus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm ir skaidri savas dzīves mērķi, viņas pārliecināti ar abām kājām stāv uz zemes, lai gan viņas nav neglābjamas romantiķes, viņas alkst pēc kaisles un līdzvērtīga partnera.

Ūdensvīrs – Šīs zīmes pārstāvēm piemīt īpaša humora izjūta un patīkama personība, kura spēj apburt gandrīz jebkuru. Šīs zīmes pārstāve ir pašpietiekama, vīriešiem ir pamatīgi jānopūlas, lai šīs zīmes pārstāve tos ievērotu. Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes alkst pēc dažādības, tādēļ viņa noteikti dos priekšroku oriģinālam un harizmātiskam vīrietim, gluži vienkārši, lai viņai nebūtu garlaicīgi!

Lauva – Sieviete, kura ir apsolūta valdniece un maksimāliste, viņa mīl perfekcionismu, uzmanību un cīņu par viņas sirdi. Ja vīrietis vēlas iegūt šīs dāmas interesi, tad viņam jābūt ļoti labām pārliecināšanas spējām, jo šī zodiaka zīme zina, ko vēlas, un viņa nebaidās atteikties no tā, kas viņu pilnībā neapmierina un meklēt ko citu, ko labāku sev.

Dvīņi – Sieviete, kurai ir nepārprotami oriģināla personība, viņu vienkārši nav iespējams atkost. Vīrieši ļoti viegli padodas šīs dāmas valdzinājumam. Šī sieviete meklē savu varoni un tic īstai mīlestībai. Ja kādam izdosies iekarot viņas sirdi, tad viņa šajās attiecībās būs gatava uz visu!

Mežāzis – Klusa, noslēpumaina – tieši tāda ir šīs zodiaka zīmes sieviete. Viņa ir neparasta, vīriešiem patīk sievietes ar noslēpumu, tomēr viņa ir ārkārtīgi izvēlīga un neļaujas pāris komplimentiem, bet tas vēl vairāk pievērš pretējā dzimuma uzmanību. Viņas vīrietim nav jābūt turīgam, pievilcīgam vai ar labu statusu sabiedrībā, tomēr viņam jāpiemīt spējai pilnībā saprast šīs zīmes pārstāvi un iegūt viņas cieņu.

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.