1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

5 zodiaka zīmes, kurām 2019.gads būs īpaši veiksmīgs!

 

2019.gads būs īpaši veiksmīgs piecām horoskopa zīmēm, protams, ka katru no mums sagaida prieks un bēdas un veisme, tomēr dažiem veiksies, jo īpaši!

Auns – Šogad tu burtiski peldēsies laimē, tev padosies būt īstajā laikā un īstajā vietā. Daudzi apskaudīs to, cik starojoša esi kļuvusi, bet neuztraucies, jo neviena ļaunā acs tev nekaitēs. Šis ir gads, kurā tu droši vari pieņemt krasus lēmumus, ja vēl neesi atradusi savu otro pusīti, tad neuztraucies, jo pastāv ļoti liela varbūtība, ka beidzot satiksi savu īsto! Ja tev jau ir ģimene, tad iespējams, ka 2o19. gads nesīs ģimenes pieaugumu.

Lauva – Šis ir tavs karjeras gads! Nepārspīlējot droši var teikt, ka tu gāzīsi kalnus. Tev būs papilnam radošu ideju un neizsmeļamas enerģijas. Ja vēl neesi ieguvusi algas paaugstinājumu vai atradusi sev tīkamu darba vietu, tad pilnīgi iespējams, ka šogad viss nokārtosies! Atceries, ka tev piemīt fantastiskas līderes dotības, lai gūtu vēl labākus panākumus. Izmanto šo trumpi.

Vēzis – Gads, kurā tev noteikti jādodas kādā ceļojumā. Šogad tu gribēsi izzināt pasauli un tev beidzot ir jāļauj vara atpūtai! Šī gada brauciens tev vēl ilgi paliks atmiņā, tas būs īsts piedzīvojums. Vēžiem, kuri ir mākslinieciski, šis gads būs īpaši veiksmīgs radošajā sfērā. Iespējams, ka tu pie sevis jau ilgi turi kādu pārgalvīgu, radošu ideju. Beidzot ir laiks uzdrīkstēties!

Strēlnieks – Ļoti iespējams, ka tevi sen nepamet sajūta, ka veiksme tevi ir atstājusi, bet tā nudien nav! Beidzot tev veiksies un tavas apslēptākas domas un idejas beidzot varēs sākt realizēties. Iedomājies par ko tādu, par ko tu jau sen sapņo un ņem vērā, ka tieši 2019. gads ir laiks, lai to iegūtu! Zvaigznes ir sastājušas tavā pusē.

Ūdensvīrs – Šogad tevi pārsteigs liela motivācija savu mērķu sasniegšanā. Tu būsi enerģijas pilna un zvaigznes tev būs ļoti labvēlīgas. Tev veiksme nenāks tik viegli kā strēlniekam, bet, ja nepadosies un cīnīsies par sevi un saviem sapņiem, tad viss notiks! Tu vari pārsteigt pati sevi, tikai uz priekšu! 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.