8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kā zodiaka zīmēm kontrolēt savas dusmas?

 

Kā dusmojas zodiaka zīmes un kā kontrolēt dusmas katram no viņiem. Jums tas tiešām palīdz?

Auns
Auniem vislabāk ir dod iespēju izgāzt savas dusmas. Nevis ir jānoraujas uz apkārtējiem cilvēkiem, bet ir jāatrod pareizā iespēja, kā to izdarīt.Izmantojiet tam bokseru bumbieri vai skrējienu pa parku, ievirziet savu enerģiju pareizajā gultnē.

Vērsis
Vērsis visu ļoti ilgi patur sevī, bet kad noraujas un dod izeju savām emocijām – turaties! Lai iemācītos tik galā ar dusmām, Vēršiem ir jāiemācās kontrolēt sevi. Cita varianta jums vienkārši nav.

Dvīņi
Kad Dvīņi dusmojas, viņi pārstāj klausīties un sāk runāt. Tas dara gandrīz neiespējamu atrisināt radušos konfliktsituāciju. Dvīņi, apstājieties un ieklausieties, ko saka apkārtesošie.

Vēzis
Vēži dusmu laikā ir līdzīgi ‘’uguns lavai’’ un vislabāk ir dot izeju šīm negatīvajām emocijām. Ieejiet karstā dušā vai vannā. Vēžiem nevajag sevišķi pārdzīvot par to, ko viņi ir izdarījuši. Vienkārši jānolaiž tvaiks.

Lauva
Parasti lauvas ir egocentriski, tāpēc, ja kaut kas viņus tracina, viņi domā tikai par sevi. Bet derētu aizdomāties arī par citu jūtām un par to, kādu iespaidu uz citiem var atstāt viņu dusmas.

Jaunava
Bieži vien jaunavas ir pārāk pedantiskas personības, tāpēc ja kaut kas nenotiek pēc plāna vai neiet viņiem 100% pie sirds, viņi iziet no sevis. Jaunavām vajag nevis jukt prātā, bet censties saredzēt kopainu un aptvert, ka gala rezultātā viss būs kārtībā.

Svari
Parasti Svari ir neizlēmīgi un tāpēc, viņi bieži vien palaiž garām iespēju kaut ko izmainīt savā dzīvē. Tas var padarīt viņus nelaimīgus, atnest viņiem sāpes un aizvainojumu. Svariem der atcerēties, ja viņi uz kādu apvainosies un turēs dusmas, tas viņiem pašiem ir slikti.

Skorpions
Vai, Skorpions dusmās – kas var būt vēl briesmīgāks? Skorpioni izrāda dusmas dīvainos veidos. Kādreiz viņi klusē, bet iekšā viņiem plosās emociju vētra, bet kādreiz viņi ‘’izgāž’’ savas negatīvās emocijas kā vulkāns. Jūs kaut kas tracina – veiciet dažas ieelpas un kādu brīdi pameditējiet.

Strēlnieks
Visiem ir zināms, ka Strēlnieki ir taisnprātīgi un spītīgi cilvēki. Tajā pat laikā, jūs uzvelkaties uz līdzenas vietas, un tas brīžiem padara jūs cietsirdīgus. Neaizmirstiet par apkārtējo cilvēku jūtām.

Mežāzis
Parasti Mežāži vienmēr ir par kaut ko norūpējušies, tas ir tāpēc, ka viņi cenšas visu kontrolēt. Ja kaut kas nenotiek pēc viņu plāna, viņi sāk palikt histēriski. Koncentrējieties uz kaut ko patīkamu, meditējiet, tas palīdzēs jums saņemt sevi rokās.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri parasti ir mierīgi cilvēki, kamēr darīšanas nenonāk līdz viņu dusmām. Citiem vārdiem sakot: Ūdensvīriem viss ir jāizstāsta. Kādreiz viņiem ir grūti pateikt acīs to, ko viņi domā, bet tas ir to vērts.

Zivis
Kad Zivis dusmojas, viņas pilnībā ieraujas sevī, bet gala rezultātā uzsprāgst no emociju pārpilnības. Zivtiņas, neslīciniet ielas savu dusmu ‘’cunami’’, veiciet dažas dziļas ieelpas un padomājiet, kas tieši jūs kaitina. No jebkuras situācijas ir iespējams atrast izeju.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.