14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Kādi dēmoni jeb sliktās īpašības piemīt katrai zodiaka zīmei?

 

Neviens nav ideāls, tomēr katram no mums piemīt, kādas īpašības, kuras var nokaitināt vai pat sāpināt citus cilvēkus. Uzzini, kuras tās ir!

Auns – Aunam ļoti raksturīgi ir ātri aizsvilties, šī horoskopa zīme ir lielisks sarunu biedris līdz brīdim, kurā jūsu viedokļi atšķirsies, tad seko īsta elle. Aunam ļoti patīk pierādīt jeb iestāstīt savu taisnību, ja nonāc strīdā ar aunu, tad atceries, ka labāk izvēlēties kompromisu vai veiklu sarunu temata maiņu.

Vērsis – Šī horoskopa zīme var atgādināt jau pieminēto aunu. Arī vērsim patīk cīnīties par savu taisnību, tikai atšķirībā no auna, vērsis neļausies kompromisiem vai sarunu maiņām. Saruna būs galā, tad kad piekritīsi vērša viedoklim vai dosieties katras uz savu pusi.

Dvīņi – Dvīņiem patiesi ir divas sejas, ļoti iespējams, ka dviņi rada draudzīgu un harmonisku cilvēku iespaidu, bet tas tikai tādēļ, ka šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir lieliski manipulātori. Dvīņu zvaigznājā dzimušie dievina psiholoģiskas spēlītes, tās gluži vienkārši ir tik interesantas!

Vēzis – Vēži ir ļoti jūtīga un emocionāla horoskopa zīme, vēži var būt lieliski draugi un partneri, tomēr viss nav tik balts, kā izskatās… Ja sarausi attiecības ar vēzi vai to sāpināsi, tad rēķinies, ka vēža negatīvā enerģija (domas) tev līdz seko vēl ļoti ilgi.

Lauva – Šajā horoskopa zīmē dzimušie viegli iemanto ne mazums draugu, tomēr ir kāds bet! Ja lauva jūtas pievilta vai nodota, tad tas beigsies patiesi slikti, lauvas atriebjas un divtik stipri.

Jaunava – Horoskopa zīme, kurai praktiski nav nevienas negatīvās īpašības, vismaz nevienas, kuru šīs horoskopa zīme pārstāvis apzinās. Izrādās, ka Jaunavas ir ļoti skaudīgas.

Svari – Svariem piemīt divas dabas, raksturīgas biežas garastāvokļa svārstības. Raksturīgākā svaru īpašība ir slinkums, kurā diemžēl tiek vainoti visi apkārtejie.

Skorpions – Ļoti kautrīga horoskopa zīme, kuru iepazīstot viss šķiet labi, tomēr visam ir kāds āķis, šajā horoskopa zīmē dzimušie ir ārkārtīgi ļaunatminīgi un mīl konfliktus, būtībā barojas no tiem.

Strēlnieks – Nekad neatzīs savas kļūdas, pat, ja tās ir acīm redzamas. Šī horoskopa zīme labak samelos, ka viss ir kārtībā, nekā risinās kādu konfliktu.

Mežāzis – Jūtīga horoskopa zīme, kura nekad neteiks ko patiesībā domā. Šai horoskopa zīmei ir ļoti grūti tuvoties, tomēr, ja šī horoskopa zīme apvainojas, tad izredzes uz salabšanu ir tuvu nullei.

Ūdensvīrs – Horoskopa zīme, kura sevi ļoti mīl un nemīl koncetrēties uz apkārtējiem, ja tā vēl nešķiet slikta īpašība, tad nevajadzētu aizmirst, ka vēl šī horoskopa zīme ir ļaunatminīga un tas nav nekāds joks!

Zivis – Zivīm ir ļoti grūti pieņemt attiecīgo lēmumu, tās nudien ilgi prātos un beigās vēl nožēlos savu izvēli, sliktākais, ka tajā nereti vaino citus!

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.