0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Tavs maija horoskops!

 

Auns – Tu vari pamatīgi izgāzties ar kādu nepārdomātu publikāciju sociālajos tīklos, tādēļ rūpīgi izvērtē vai izsakot savu viedokli tu nesacelsi pamatīgu vētru ūdensglāzē. Ap 15. maiju atjauno savu komunikāciju ar sen nesatiktiem draugiem. Šis ir mēnesis, kurā tev jābūt ļoti uzmanīgai savā darbā, ja tev uzticēts, kāds ļoti svarīgs uzdevums, tad rūpīgi to izpildi un pārbaudi! 

Vērsis – Uzsāc kādu jaunu hobiju, ļoti iespējams, ka tajā sansniegsi pārsteidzošus rezultātus. Izveido sarakstu ar savām pozitīvajām īpašībām, pārliecini sevi, ka spēj sasniegt jaunas virsotnes, ja noticēsi sev, tad redzēsi ārkārtīgi lielu izaugsmi, galvenais tici. Nevelti laiku intrigām, šajā mēnesī tev nav jācenšas par visām varītēm piedāvāt savu taisnību, gudrāk ir izvairīties no konflikta. Ap 26.maiju ieplāno randiņu ar erotisku noslēgumu.

Dvīņi – Šajā mēnesī tev veiksies ar finansēm! Ar pašcieņu droši drīksti izteikt savu viedokli. Finanšu lietas labāk ir kārtot līdz pulkstens 16:00. Paturi prātā, ka maijā noteikti nedrīksti novirzīties prom no mērķa. Neļauj savām veiksmēm sevi maldināt, turpini iesāktu ar tik pat lielu sparu. Pārbaudi medikamentu derīguma termiņu, lieka piesardzība nenāks par ļaunu.

Vēzis – Vari sākt jaunu hobiju vai pat mainīt savu dzīvi nomainot darba vietu. Atsakies no alkohola un velti nedaudz vairāk laika savai veselībai, ļoti vēlams būtu padomāt par aktivitātēm svaigā gaisā. No tālienes, iespējams, saņemsi kādu noderīgu un reizē arī satraucošu ziņu. Ja plāno doties tālākā ceļojumā, tad labāk to ieplānot citā mēnesī.

Lauva – Šis mēnesi ir piemērots jaunas informācijas gūšanai, piemēram, dodies uz kādiem semināriem, pasākumiem un iedvesmojies! Ja esi attiecībās, tad ar otro pusīti saplānojiet kādu pavasara braucienu, noteikti izvairies no strīdiem un necenties viņa raisīt greizsirdību, tas attiecībām par labu nenāks.

Jaunava – No tevis burtiski strāvo optimisma deva, īpaši veiksmīga maija diena tev būs 18. maijs, kurā tu sastapsies ar sev noderīgām dzīves atziņām, iespējams, arī ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. Tu tiksies ar cilvēku, kurš var pozitīvi mainīt tavu dzīvi, esi vērīga! 

Svari – Ja tev nav attiecību, tad kāda draudzība vai nejauša tikšanās var pāraugt ciešākās jūtās, varbūt ir laiks dot attiecībām iespēju? Tevi ļoti pozitīvi ir iespaidojis pavasaris, tādēļ noteikti padomā par kādām sportiskām aktivitātēm, jo šobrīd tev ir visai daudz enerģijas, kurai nepieciešamas, kādas izpausmes, varbūt tas varētu būt arī kāds sen aizmirsts hobijs?

Skorpions – Šis mēnesis tev ir diezgan grūts, var arī teikt, ka tas nav iesācies visai veiksmīgi. Nav ietecami ceļojumi pa ūdeni, šis ir mēnesis, kurā tev ir jāsaglabā miers un vēss prāts. Iesakām tev saplānot savu vasaru un atceries, ka tavs noskaņojums ir tevis pašas rokās, liec sev nedaudz pasmaidīt!

Strēlnieks – Neuzņemies papildus atbildību. Iespējams, ka šobrīd izjūti stresu darbā un šķiet, ka nekam nav jēgas, tomēr tā nav, cilvēki tevi novērtē! Vairāk laika velti sev svarīgiem un tuviem cilvēkiem, ieplānojiet kādu izbraucienu vai pikniku. 22. maijā ieteicams nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus. 

Mežāzis – Seko saviem principiem, neļaujies cilvēku spiedienam, šis ir viens no retajiem momentiem, kad tev vairāk ir jāieklausās sevī, nevis apkārtējo viedoklī. Ļoti ieteicams padomāt par savu veselību, iespējama saaukstēšanās. Neļauj pavasarim sevi apmuļkot un ģērbies silti. 19. maijā ieteicams doties romantiskās vakariņās.

Ūdensvīrs – Tevi pārņēmušas nepamatotas ilūzijas, esi uzmanīga! Ja vēlies algas paaugstinājumu, tad tev nepieciešams vairāk sevi šajā darbā ieguldīt, neriskē izteikt viedokli, kurš var nest tikai konfliktus. Gādā, lai tava otrā pusīte tevi nepārprot.

Zivis – Cerot, ka kāds novērtējs tavus pūliņus, var nākties pamatīgi vilties. Zivīm maijā ir ieteicams doties cilvēkos un dibināt jaunus kontaktus, kuri pat krasi var mainīt dzīvi vai karjeras iespējas. Varbūt ir laiks pašai uzrīkot kādu ballīti? Tam iesakām 25. maiju! 

 

Auns: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.