0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

6 horoskopa zīmes, kuras izvēlēties par savu draugu

 

Dažas horoskopa zīmes gluži vienkārši esot labāk piemērotas draudzībai. Lūk, kuras:

1.Strēlnieks
Strēlniekos slēpjas daudz mīlestības un viņi ir uzticami. Nav pat svarīgi, kā un pret ko mīkestība izpaužas. Strēlnieki paši uzskata, ka mīlestība ir spēks, kas liek griezties pasaulei.

2. Vērsis
Ja tu vēlies atrast īstu draugu, meklē Vērsi. Viņi ir apdāvināti ar patiesām jūtām un lielu sirdi. Viņi ir prieka radītāji. Viņi priecājas par to, ja ir izdevies kāda cita sejā radīt smaidu. Tas liek viņiem justies labi un arī viņi paši tad jūtas laimīgi.

3. Zivis
Zivis ir ārkārtīgi dāsni, viņi vienmēr visus atbalsta un rūpējas par citiem. Zivis arī zina to, ka kopumā dzīve ir skaista. Lai gan Zivis ir ļoti labi draugi, ņem vērā, ka Zivis māk piedot, bet ne aizmirst!

4. Svari
Svari nezaudē paškontroli arī lielās stresa situācijās, un tas ir svarīgi, lai uzturētu labas attiecības. Svari it visur cenšas redzēt skaisto un uzskata, ka dzīve ir pārāk īsa, lai to tērētu strīdos.

5. Ūdensvīrs
Ūdensvīra zvaigznājā dzimušie arī ir visnotaļ labestīgi cilvēki. Šiem cilvēkiem patīk redzēt citus laimīgus. Viņi ir bezgala iejūtīgi un tevi labi sapratīs.

6.Jaunava
Jaunavām patīk lutināt savus draugus un priekš tiem viņām nekā nav žēl. Jaunavas arī izceļas ar to, ka labprāt pavada daudz sava brīvā laika kāda drauga kompānijā.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 531
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 532