3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Uzzini, kāda draudzībā ir katra horoskopa zīme

 

Kā uzzināt, kura draudzene tevi nodos, bet ar kuru iesi caur uguni un ūdeni? Pietiek vien uzzināt viņas zodiaka zīmi, un paskatīties šajā sarakstā!

Ideālā draudzene ir pieejama vienmēr un visu, neatkarīgi no viņas dienas kārtības, laika joslām un citiem sadzīviski nesvarīgiem sīkumiem. Viņa vienmēr ir gatava sarunai – to vien dara, kā skatās monitorā, gaidot jūsu ziņojumu.

Daudzi astrologi apgalvo, ka, ja no savas zīmes atņemsi skaitli 11 pa zodiaka zīmju apli, tad iegūsi draudzenes zodiaka zīmi, kura saprastu jūs tāpat kā sevi un visā atbalstītu. Piemēram, ja jūs esat Vērsis, tad jūsu draudzenei ir jāpiedzimst Zivju zīmē. Turklāt neaizmirstiet, ka ir jāatņem arī sava zīme.

Tomēr iesākumā tiksim skaidrībā, kādi ir draudzeņu plusi un mīnusi, skatoties pēc zodiaka zīmes:

DRAUDZENE – AUNS

LABA AR TO, la vienmēr palīdz pirmā. Viņa nekad ne ar ko nevilcinās. Viņai visu uzreiz un tagad. Karstasinīgs un atklāts cilvēks.

SLIKTA AR TO, ka nekad ne ar ko nevilcinās, ka visu vienmēr tagad un tūlīt. Un vienmēr nelaikā. Īpaši neciešama.
Izlūkos. Nu, ja es ietu ar draudzeni-Aunu, tad, es domāju, mēs kārtīgi izsekotu – uzspridzinātu kaut ko lieku, vienkārši pie reizes. Viņa man neatstātu izvēli, un mums nāktos paņemt, pat ja viņš mums nemaz nav vajadzīgs. Nepamanītas mēs neaizietu. Uz mums šautu. Viņa lūgtu: ja mani sašautu kājā, viņa liktu man rāpot, uzmundrinātu ar vārdiem, bet nepamestu. Pilnīgi pieļauju, ka, ja mēs tomēr atgrieztos, mums pasniegtu Valsts Varoņu ordeni, bet es klibotu un stostīties visu savu atlikušo dzīvi.

DRAUDZENE – VĒRSIS

LABA AR TO, ka vienmēr ir līdzsvarota un miermīlīga. Spēj baudīt skaistumu skaļi un ar vērienu.

SLIKTA AR TO, ka dažreiz stipri bremzē un briesmīgi iespītējas.
Izlūkos. Ja es ietu ar draudzeni-Vērsi, tad mēs ietu klusām, bet tālu. Pacietīgi sēdētu klusākajos nostūros un skaitītu garām braucošos pretinieka tankus. Un, ja tajā brīdī mūs kāds ieraudzītu, tad pēc viņas draudzīgās sejas un pļavas puķēm rokās neviens nekad nenojaustu, ka mēs esam izlūkos. Tieši viņa, mierīga un draudzīga, pieietu klāt tam, kas stipri traucē vest izlūkošanu, un ar tādu pašu mieru iedurtu nazīti ienaidnieka ķermenī un paturētu, lai tas skaļi nenokrīt. Bet, ja mūs tomēr sasietu, kas noteikti notiktu, jo reakcija viņai ir nedaudz palēlināta, viņa nevienu nenodotu. Un vēl nokostu fašistam pirkstu. Bet mūs tik un tā nošautu.

DRAUDZENE – DVĪNIS

LABA AR TO, ka ātri saprot, piemīt burvīga gaume un strādā pēc Staņislavska sistēmas.

SLIKTA AR TO, ka ātri saprot, piemīt burvīga gaume un strādā pēc Staņislavska sistēmas.
Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni-Dvīni, tad pirms tam es izdzertu krietnu devu ar balderiāņu tinktūru. Jo visvairāk baida nezināmais. Ietu mēs mundri. Bet, tuvojoties vietai, mēs ilgi krūmos strīdēties – mums rastos nesaskaņas par taktiku. Pēc tam es piekāptos. Jo nepiekāpties Dvīņiem var tikai tad, kad tavā rīcībā ir daudz brīvā laika. Pēc tam viņa no mantu maisa izņemtu vieglprātīga stila drēbes un pārvērstos par vieglprātīgu jaunkundzi. Un gamēr es uz vēdera līstu pie ģenerāļa mašīnas, lai piestiprinātu mīnu, viņa novērstu uzmanību ar iepriekš izmēģinātu deju. Visdrīzāk es atgrieztos viena. Bet viņa paliktu par rezidenti. Un viņas pēdas pazustu Polijā.

DRAUDZENE – VĒZIS

LABA AR TO, ka apber tevi ar dāvanām, apber ar komplimentiem un saukā mīļvārdiņos. Visu laiku grib tevi ar kaut ko pabarot.  

SLIKTA AR TO, ka domā vienu, runā citu, bet dara kaut ko pavisam citu. Kaut arī varbūt viņa kā reiz domā to, ko pēc tam dara. Tāpēc, ka viņa nekad neizlaiž no nagiem to, uz ko ir nomērķējusi.

Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni-Vēzi, tad es neatgrieztos. Viss tiktu atrunāts līdz sīkākajai detaļai – viņai jāizmet mašīna zem pirmās mašīnas, man precīzi jāizšauj uz otro. Viņai mani ir jāpiesedz, man – jāpārskrien pāri ceļam. Un mēs kopā ar maziem pārskrējieniem ieskrienam mežā. Bet īstenībā granātu viņa nezin kāpēc nemet, mašīna neapstājas. Es šauju pa kustīgu mērķi un netrāpu. Viņa pārskrien uz manu pusi, pa ceļam paskaidrojot, ka nav varējusi noraut granātai gredzenu, un domājui, ka es izšaušu pa pirmās mašīnas riteņiem, bet es nezin kāpēc to neesmu darījusi, ka viņa ir bijus pārliecināta, ka: nav svarīgi, kas. Pretinieka šāvieni mugurā.

DRAUDZENE – LAUVA

LABA AR TO, ka ir droša kā klints. Cēla kā zelts. Un nekad nekoķetē. Karalienei tas nepiestāv.

SLIKTA AR TO, ka blakus viņai nedrīkst jokot par saviem trūkumiem. Sirdsapziņa neļauj. Blakus karalienei atliek vien būt par favorīti. 

Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni-Lauvu, mēs paveiktu neiespējamo. Uzdevumu mēs, protams, izpildītu bez problēmām. Bet tā vienkārši neaizietu. Ja jau esam atnākušas. Ko gan tur ar sīkumiem nodarboties. Līdz fašistu štābam pāris soļi, un mēs tikai tiltu esam nomīnējušas. Mēs tiktu līdz štābam. Viņa izņemtu no matiem matadatu un, matus izpurinot vējā gluži kā šampūna reklāmā, ietu pie sarga. Tas,tāpat kā reklāmā, paliktu ar vaļā muti un pat nedomātu viņu apturēt, jo viņam gribētos paskatīties uz viņu no aizmugures. Un pēc tam sāktos tracis. Varoņu ordeni mums piešķirtu līdz mūža galam. Bet štābs tiktu iznīcināts.

DRAUDZENE – JAUNAVA

LABA AR TO, ka viņas palīdzība ir nevis emocionāla, bet gan praktiska. Viņu ir grūti apmānīt – viņa ir analītiķe un ilgi nevarēs nomierināties un pārstāt analizēt, ja viņai sirdī iezagušās šaubas.

SLIKTA AR TO, ka noteikti pamanīs tavu pumpu, un dos padomu, kā to ārstēt. Bet labāk būtu klusējusi, goda vārds.
Izlūkos. Ja es ietu ar Jaunavu: mēs tiktu galā. Tieši viņa sterili apsietu manus ievainojumus. Un tādi noteikti būtu, jo rīkoties pēc apstākļiem nozīmē atteikties no sākotnējās ieceres. Kad gredzenu no granātas es pati nevarētu izraut, plāns būtu jāmaina turpat uz vietas. Bet mēs taču bijām sarunājušas visu līdz pat sīkākajai detaļai. Un par to viņa man stāstītu visu atpakaļceļu, kad nestu mani sev uz pleciem.

DRAUDZENE – SVARI

LABA AR TO, ka ar viņu ir tā, kā teātrī – viena aktiera izrāde nebeidzas ne uz mirkli. Viņa ir brīnišķīga stāstītāja un ļoti smalks cilvēks.

SLIKTA AR TO, ka viņu nes, bet laiku pa laikam aiznes. Un viņa daļēji pati nesaprot, uz kurieni. Melo un pat nesarkst.
Izlūkos. Ja es ietu ar draudzeni-Svariem, mēs noteikti atgrieztos. Un neko neuzspridzinātu. Mēs visu paveiktu civilizēti. Pasēdētu restorānā ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Dzimtenes dēļ izdarītu visu, kas vajadzīgs. Un visu sīki un smalki uzzinātu. Bet no rīta mašīnā mūs aizvestu līdz turienei, kur mēs būtu vistuvāk savējiem. Pilnībā iespējams, ka mēs neatgrieztos vienas. Bet ar pilnīgi nezin no kurienes uzradušos likviditatoru vienību uz astes.

DRAUDZENE – SKORPIONS

LABA AR TO, ka nopietni attiecas pret dzīvi. Principiāli nenēsā rozā brilles.

SLIKTA AR TO, ka ir daudz stiprāka, nekā tas ir vajadzīgs. Viņa ir egocentriķe. Un vienalga nav saprotams, kāpēc viņa ir tik nozīmīga.
Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni-Skorpionu, tad mēs ļoti daudz sagrēkotu. Mēs bez žēlastības nogalinātu ierindniekus pilnīgā tumsā. Zobus sakodušas, spītīgi tuvotos mērķim. Es nepamanītu, kā sāktu izpildīt viņas pavēles. Bet, kā šis piedzīvojums beigtos, es nezinu, jo es esmu pilnīgi pārliecināta par to, ka tieši draudzene-Skorpions ar savu cilvēkmīlestību iešautu man lodi pierē, ja mani ievainotu vēderā.

DRAUDZENE – STRĒLNIEKS

LABA AR TO, ka ir ļoti optimistiska, jautra un drosmīga līdz tādai pakāpei, ka ar to ir arī SLIKTA…

Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni-Strēlnieku, mēs daudz ko sastrādātu. Godīgi pateikšu – mums ļoti pietrūktu citu zīmju. Mēs noteikti kaut ko aizmirstu – piemēram, patronas. Un varbūt pat karti. Un ilgi par to skandalētos. Nāktos darboties pēc atmiņas un intuīcijas. Es kliegtu fričiem un mētātos ar akmeņiem. Bet viņa sistu tiem pa galvu no muguras ar durkļiem. Es mestu viņiem acīs smilti. Bet fašistu snaiperis trāpītu viņai nevis sirdī, bet gan pa medaljonu uz krūtīm.

DRAUDZENE – MEŽĀZIS

LABA AR TO, ka ar viņu notiek viss tas, kas ar mani nenotiek. Ka viņa par visu stāsta ar gaumi. Un, ka viņas dēļ es zinu, ka neiespējamais ir iespējams, tikai jānostāda mērķis un uz to jātiecas.

SLIKTA AR TO, ka var negribot radīt nepilnvērīvas kompleksu.
Izlūkos. Ja es ietu ar draudzeni-Mežāzi, es ļoti nogurtu. Es neesmu tik izturīga un nespēju ar automātu rokās skriet pa purviem tik ilgi. Viņa mani, protams, gaidītu un būtu nokaitināta. Pēc tam mēs visi metodiski nomīnētu pēc kaut kādas super sarežģītas shēmas, ne reizi nekļūdoties. Un, ja viņu nejauši paņemtu gūstā un mani nepamanītu, viņa mani neparko nenodotu. Viņu spīdzinātu, bet viņa censtos atslābināties un gūt baudu. Kā es to zinu? Viņa man to pati izstāstītu. Jo es noteikti ietu viņu atbrīvot.

DRAUDZENE – ŪDENSVĪRS

LABA AR TO, ka ar viņu vienmēr ir intersanti un neparasti. Viņa ir unikāla ar to, ka ar visu savu dzīvīgo skaistumu viņai vienīgajai no visiem nav tipiski sievišķīgo nmanieru.

SLIKTA AR TO, ka viņas hobijs daļēji pārtop mānijā.
Izlūkos. Ja es ietu ar draudzeni-Ūdensvīru, tad adrenalīna mums pietiktu. Man katru reizi sirds būtu papēžos, ka viņa no ierakumiem pilnā augumā pieceltos un ietu pie mierīgajiem iedzīvotājiem parunāties. Parunātu viņa arī droši vien ar vācu oficieriem, kuri negribētu viņu laist vaļā. Jo ar viņu taču ir tik forši! Viņa katram izstāstītu par viņa karmu. Viņu interese sasniegtu zenītu, kad viņa viņu glāzēs iebērtu barbiturātu. Briesmīgi atcerēties, ka es biju iesaistīta šajā stāstā un sēdēju blakus kā uz adatām. Mani atklātu. Viņu – nē.

DRAUDZENE – ZIVIS

LABA AR TO, ka šī ir vispieprasītākā un pie mainīgiem apstākļiem visātrāk adaptēties spējīgākā personība. Ne par velti Zodiakā viņa ir pēdējā – pilnveidotais modelis.

SLIKTA AR TO, ka pārāk man piestāv. Bet uztrauc viens – kad izstiep roku uz spoguli, tas atbild tieši ar to pašu. Bet vai spoguli var uzskatīt par savu labāko draugu?

Izlūkos. Ja es ietu ar draudzeni-Zivīm, mēs ļoti daudz smietos. It īpaši atpakaļceļā. Pirmkārt, vācu štābā viņai noteikti atrastos paziņas, kuri nepamanīti iznestu mums visus slepenos dokumentus. Otrkārt, fašistu galvenais tuvāk apskatot izrādītos viņas radinieks no Baltijas valstīm. Saite, protams, dīvaina, bet vajadzīgā brīdī pat ļoti noderīga. Viss tiktu izdarīts pa kluso, bez pirotehnikas un specefektiem, ar privātajiem sakariem un personīgo šarmu.

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

  1. Jūs to tekstu vismaz pārlasāt, pirms publicējat? Kļūda uz kļūdas, vispār pilnīgi nesakarīgi teikumi.

  2. Tad es izvelos par draudzeni vientulibu…un vinai nav problemu ar mani.un man ar vinu…nogalinat gan nevienu es netaisos….lai tas paluek dieva zinaa.
    .bet ja man iesautu veederaa.. es vinai nelugtu manas zarnas pa ielu lasit un pati mocities…bet lugtu iesaut galvaa..lai kas ari vina butu pec horoskopa…bet vispar es heesmu draudziiga un reti man ir kada draudzene…kam man problemas…vientuliba man tas nerada.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.