2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzzini, kuras horoskopa zīmes ir piemērotākās ilgstošām attiecībām

 

Zivis

Sievietēm-Zivīm svarīgas ir patiesas un spēcīgas emocijas – viņas par visu aizdomājas un izjūt pilnībā. No sākuma viņas var šķist kautrīgas, taču patiesībā viņa vienkārši vēro, kas notiek apkārt. Viņas jutekliskums padara viņu par lielisku partneri. Viņa vienmēr ņems vērā otra cilvēka jūtas, un nekad “nesitīs” pa vājo vietu. Viņas lojalitāte ir viena no labākajām viņas rakstura iezīmēm, tāpēc, ja viņa atdos vīrietim savu sirdi, viņam nebūs, par ko satraukties, jo viņš būs vienīgais, kuram viņas dzīvē būs nozīme.

Strēlnieks

Strēlnieki ir nesavtīgi cilvēki, visās tā vārda nozīmēs. Viņi vienmēr mēģina atrisināt citu problēmas, un tikai pēc tam domās par savējām. Viņi ir kritiski pret sevi, bet nekad nekritizēs otru cilvēku. Attiecībās viņi ir spēcīgi, jo viņiem piemīt spēcīga motivācija un vēlme sasniegt mērķi. Arī savu partneri viņi centīsies “stumt” uz priekšu. Līdz ko sieviete-Strēlnieks izlems, ka mīl vīrieti, viņa atdos viņam sevi visu. Viņa vienmēr būs vīrieša pusē un aizstāvēs viņu, ja būs tāda nepieciešamība.

Mežāzis

No sākuma sieviete-Mežāzis šķitīs kautrīga un noslēgta, bet tas tikai līdz brīdim, kad kārtīgi viņu iepazīsi. Viņa vienmēr tiecas pēc panākumiem un regulāri sevi pārslogo, bet tieši tas palīdz viņai uzturēties „vērtīgu” cilvēku kompānijā. Viņa ir ļoti izvēlīga attiecībā pret tiem, kam veltīt savu laiku un uzmanību. Lai gan sieviete-Mežāzis var būt ļoti spītīga, viņa būs pirmā, kas atzīs savas kļūdas, ja viņa patiesi būs tās pieļāvusi. Kad vīrietim izdosies tik pāri sienai, ko viņa ir uzbūvējusi ap savu sirdi, viņš atklās romantisku būtni, kas ir viņā iemīlējusies.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.