8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskops: kādus mērķus sev uzstādīt 2020.gadā?

 

Decembris simbolizē pārmaiņas kā dabā, tā cilvēkos. Tas var būt labs laiks, lai pamēģinātu kaut ko jaunu, dotu iespēju kādam cilvēkam, kurš jau sen to ir pelnījis, vai iespēju pašam sev. Ziema ir pēdējais laiks, kad var salikt vienkopus gada laikā pārdzīvoto, izsvērt to, kas bijis un, kas vēl priekšā. Lai kas būtu tā mazā, grauzošā sajūta dziļi sirdī, ir pēdējais laiks tikt no tās vaļā. Jānopurina viss, kas nospiež plecus un jācenšas koncentrēties uz tām lietām un cilvēkiem, kuri palīdz Jums augt un attīstīties.

Lai arī horoskopi ne vienmēr precīzi atklāj visu patiesību, tā ir iespēja mēģināt labāk iepazīt gan sevi, gan citus. Katras zīmes pārstāvjiem ir savas problēmas (lielākas vai mazākas), ja paši baidāmies atklāties savās emocijās, tad šis varētu būt kā neliels iedvesmas avots šo problēmu risināšanā.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šai zīmei un tās pārstāvjiem visai raksturīga problēma ir censties uzņemties vairāk pienākumu, nekā fiziski iespējams paveikt.

Auniem ir augstas prasības kā pret sevi, tā pret saviem partneriem, tādēļ Aunu dzīve bieži vien ir stresa pilna. Dažbrīd liekas, ka Auns nekad nebūs apmierināts ne ar savu, ne sava partnera sniegumu. Auniem patīk būt atbildīgiem un viņi ir priecīgi, ja var uzņemties vadību. Auniem ir svarīgi attiecībās būt atklātiem, šīs zīmes pārstāvji citreiz var atdot sevi visu, bet reti kad saņem atpakaļ tikpat daudz, cik snieguši. Auniem būtu jāmēģina mazliet atlaist grožus un ļaut lietām ritēt savu gaitu, necensties kontrolēt katru sīkumu, kurš notiek viņu dzīvē.

Auna galvenais pašmērķis ir izveidot tādu dzīvi, no kuras atvaļinājums nav vajadzīgs.

Vērsis (20. maijs – 20. aprīlis)

Lielāko izmisumu Vērši piedzīvo tad, kad viņu smagi ieguldītais darbs neatmaksājas. Vēršiem nav saprotams – Ja es visu daru pareizi, kādēļ lietas nenotiek tā, kā es to biju iztēlojies?

Vērši vienmēr cenšas saglabāt kontroli pār situāciju, bet visbiežāk ātri pazaudē šo kontroli, kad runa ir par mīlestību.

Vēršiem nepatīk pārmaiņas, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem parasti ir visai ilgs adaptācijas process. Vēršiem jāsaprot, ka viņu laime ir kļuvusi par ķīlnieku, situācijā, kad nepieciešamo pārmaiņu ieviešana prasa ilgu laiku. Ir jārīkojas tagad, nevis pēc piecām minūtēm, pāris dienām vai gadiem.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Dvīņiem nav daudz pacietības. Viņi labprātāk strādās vienatnē, esot paši sev priekšnieki, nekā komandā.

Dvīņi tiecas pēc pilnības visā, ko viņi dara. Šīs zīmes pārstāvju vidū ir ārkārtīgi daudz perfekcionistu, bet diemžēl konstantas laimes sasniegšana lielākoties ir vien sapņu līmenī. Dvīņiem vienmēr šķiet, ka viņiem vēl ir vajadzīgs kaut kas vai kāds, pat tad, ja viņiem jau ir daudz.

Viņiem pašiem jāuzmanās no sava garastāvokļa svārstībām un no sevis maldināšanas.

Dvīņi paši visdrīzāk nemaz nav pamanījuši, cik ļoti mainās viņu garastāvoklis un attieksme pret citiem cilvēkiem vienas dienas laikā, tomēr mainās un kā vēl mainās. Tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem jāuzmanās un jāmēģina neizgāzt savu stresu uz cilvēkiem, kuri to nemaz nav pelnījuši.

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Var teikt, ka Vēzis ir pār-laimīgs tajās reizēs, kad cilvēki apkārt un arī darbs daudz maz apmierina. Tomēr Vēžiem raksturīgas ir garastāvokļa dienas, kad viņi noklusē visas savas emocijas un pārdzīvojumus un savās sajūtās nedalās ne ar vienu.

Reti kurš patiešām zina, kā patiesībā jūtas Vēzis. Cilvēki lielākoties zina, ka Vēži ir jautri, patīkami cilvēki, bet viņi arī zina, ka Vēži vienmēr kādu daļu no padomātā noklusē. Tādēļ Vēžiem būtu vairāk jācenšas dalīties savās izjūtās.

Vēžiem visai bieži ir divas stadijas – viņi kož mēlē, lai nepateiktu visu, ko patiesībā vēlas sacīt, vai arī viņi izliekas, ka vispār neko nav dzirdējuši.

Vēžiem nepatīk konfrontācijas, bet savu bagātīgo emociju dēļ viņu nodomi var tikt izjaukti, kā rezultātā konfrontācijas ir neizbēgamas.

Vēžiem pašiem sev jāuzdod jautājums – vai savā dzīvē esmu laimīgs? Kā arī jāmeklē risinājumi kā esošo situāciju uzlabot. Vēži neprot slēpt savas emocijas, tādēļ viņiem vienmēr jāatceras, ka citi cilvēki ar šīm emocijām tiks ietekmēti.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Citreiz Lauvas melo paši sev, viņu kļūda ir likt kārotās lietas, pāri pašu laimei. Lauvu koncentrēšanās uz materiālo vērtību iegūšanu, neļauj tiem sasniegt emocionālo atbrīvotību.

Lauvām nekad nebūs gana ar jau gūto mīlestību, rūpēm un uzmanību. Šīs zīmes pārstāvji arī nekad nejutīs pašpietiekamību. Pat tad, ja Lauva būs sasniedzis visu, ko vēlējies, vienmēr šķitīs, ka kaut kā pietrūkst.

Lauvas strādā pārmērīgi daudz, bet citreiz būtu ieteicams apstāties un padomāt – kam tas viss un, vai šāda sevis noslogošana ir tā vērta. Ja šī sevis nodarbināšana ir domāta vien sev pašam  – ļoti labi, bet, ja tas ir tādēļ, ka Lauvai nepieciešama papildu uzmanību vai kādu citu novērtējums, jājautā vai ieguldītās pūles un zaudētais laiks ir tā vērts.

Lauvām uzmanīgi jāizvēlas projekti, kuros tās iesaistās, ir uzmanīgi jāizvērtē šo projektu nepieciešamība Lauvas dzīvē.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas parasti nevēlas to, ko var iegūt viegli un bez sarežģījumiem. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk pacīnīties par saviem sasniegumiem. Jaunavas kā neviena cita zīme perfekti atpazīst vainas apziņu citos cilvēkos, tādēļ paši vienmēr cenšas runāt tikai taisnību.

Cilvēki novērtē Jaunavu teikto, jo zina, ka šīs zīmes pārstāvji runās tikai patiesību, šī iemesla dēļ Jaunavām apkārt ir tikai lojāli cilvēki.

Jaunavām jāmācās izrādīt savas emocijas. Šīs zīmes pārstāvji labi reaģēs uz dažāda veida pavēlēm, bet tai pat laikā nespēj līdz galam atklāt paši savas emocijas. Jaunavas labprāt izrādīs savu pieķeršanos, bet viņi bieži nesaprot, ka citiem viņu pieķeršanās un tās izrādīšana nav tik viegli izprotama un atpazīstama.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari ir mūžīgos meklējumos, šīs horoskopa zīmes vienmēr meklē kaut ko, ko mīlēt, bet reti kad spēj koncentrēties uz kaut vienu no visiem variantiem. Svari tiecas pēc balansa, kuru atrast bieži vien ir gandrīz neiespējami. Harmonija jebkura veida attiecībās Svariem ir ārkārtīgi svarīga. Šīs zīmes pārstāvji visai bieži cīnās ar nespēju izlemt – viņi nezina, ko viņi vēlas, bet viņi arī nezina, ko viņi nevēlas.  Visai bieži sastopama atbilde no Svaru puses ir “varbūt.”

Svari, neatkarīgi no sava vecuma, cenšas palikt jautri un jauneklīgi. Svariem ir lieliska rakstura īpašība – redzēt tālāk un plašāk aiz sava redzesloka, tomēr viņiem jāmācās pieņemt un paciest lietas, kuras viņiem liek justies neērti.

Dzīve ne vienmēr viss notiek tā, kā mēs vēlētos, tādēļ ir svarīgi citreiz pieņemt un samierināties ar lietām, kuras vismaz sākotnēji nešķiet tik draudzīgas un patīkamas.

Skorpions (22. oktobris – 21. novembris)

Pārsteidzoši, cik ļoti daudz Skorpioni ir gatavi dot citiem, žēl, ka šīs nesavtības dēļ Skorpioni nemana, cik daudz laika un pūļu ir patērējuši. Skorpionam nav vienmēr jābūt pasaules glābējam, lai arī šīs zīmes pārstāvjiem patīk tādiem būt, būtu jāsaprot, ka arī citi ir gatavi palīdzēt pašiem Skorpioniem, vien tiem citiem ir jāļauj palīdzēt.

Skorpioniem biežāk vajadzētu darīt to, kas pašiem šķiet interesants un svarīgs, jo šīs zīmes pārstāvjus visai bieži gadās redzēt citu cilvēku sapņu un ideju īstenošanā.
Skorpioniem ir vajadzības, kuras brīžos, kad Skorpions iemīlas, tiek pastumtas maliņā, tādēļ Skorpioni ir ārkārtīgi lojāli pret saviem partneriem.

Skorpioni nedrīkst baidīties no savām emocijām, tām ar drošsirdību jāstājas pretī, jo savādāk Skorpioni turpinās slēpties, bet agri vai vēlu tas, kas tika tik cītīgi norakts zemapziņā, nāks gaismā.

Daudzi Skorpioni atsakās uzsākt darīt kaut ko, kas viņus mazliet biedē, Skorpioni ir tendēti bēgt. Arī gadījumos, kad Skorpionam konkrētā situācija ir svarīga, bet, lai to atrisinātu ir jāpārvar kādi šķēršļi, Skorpions izvēlēsies atteikties no idejas kā tādas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieks kļūst saīdzis, ja viņa dzīvē trūkst piedzīvojumu, tādēļ šīs zīmes pārstāvji regulāri meklē jaunas iespējas un iespaidus. Tie, kuri pārstāv Strēlnieka zodiaka zīmi, bieži vien nepamana kā paskrējis laiks. Te vasara sākās, te tās vairs nav, visbiežāk tas notiek tādēļ ka Strēlnieki gatavi iesaistīties jebkurā “celies un ej pasākumā,” arī tad, ja konkrētais pasākums varbūt nav tas, kura dēļ būtu vērts censties, šīs zīmes pārstāvjiem nemitīgi nepieciešams kaut kas jauns un aizraujošs, cilvēki, situācijas utt.

Strēlniekam patiks, ja vienai dienai tiks ieplānotas daudz un dažādas aktivitātes, bet tām nav obligāti jābūt perfektā kārtībā, tikpat labi Strēlnieks piekritīs dažādām negaidītām avantūrām.

Strēlnieks nemitīgi ir izslāpis pēc mīlestības, bet pārāk bieži kļūdās meklējot to neīstajās vietās. Sākotnēji šīs zīmes pārstāvji var šķist ļoti sarežģīti, dažreiz arī mazliet nejūtīgi cilvēki, bet tiklīdz Strēlnieks iemīlas kādā, viņš kā cilvēks mainās.

Strēlnieks ir gatavs iesaistīties un atsevišķos gadījumos atdot sevi visu, bet galvenais ir uzmanīties no nepareizajiem cilvēkiem, kuri var sāpināt un ātri vien pagaisināt Strēlnieka labo enerģiju dažādos ikdienišķos sīkumos.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāži ir prasīgi kā pret svešiniekiem, tā pret sev tuviem cilvēkiem.

Mežāži paši sev uzstāda augstas prasības, kādēļ viņiem ir grūti atpūsties un atbrīvoties. Citreiz darbs patiešām ir visa pasaule, bet ir jāspēj atrast laiks savām personīgajām interesēm. Jāsaprot, ka gūt panākumus var arī tad, ja nestrādājam 24/7, bet citreiz atļaujamies arī atpūsties.

Mežāžiem jāmācās pastāvēt par lietām, kuras viņiem ir patiešām svarīgas. Lai arī pašiem Mežāžiem bieži liekas, ka viņi ir galvenie un noteicēji it visā, ļoti bieži ir cilvēki, kuri tik un tā pamanās kāpt Mežāžiem uz galvas. Gadās, ka Mežāži paši to pat nepamana.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 20. februāris)

Ūdensvīri ir unikāli, viņus ir sarežģīti salīdzināt ar jebkuru citu zīmi. Ūdensvīri nav tendēti un arī paši necenšas tiekties veidot konstantas, noturīgas attiecības. Šīs zīmes pārstāvji pārāk bieži un pārāk daudz domā par mīlestību. Ūdensvīri vairāk par visu vēlas atrast īsto un vienīgo mīlestību, bet, tieši tādēļ viņi cenšas pārāk daudz, jo tai īstajai mīlestībai jātiek atrastai dabiski.

Ūdensvīriem ļoti svarīga ir karjera, šīs zīmes pārstāvji var apņemties veikt kādu darbu, vai būt kopā ar kādu cilvēku uz ilgāku laika periodu, bet, lai tas notiktu, tam patiešām ir jābūt īstajam cilvēkam un īstajam darbam. Kad šāds cilvēks un šāds darbs tiks atrasts, Ūdensvīrs pats to sapratīs acumirklīgi.

Ūdensvīram ir svarīgi spēt balansēt emocijas un praktiskumu, neļaujot abām lietām pārāk pārklāties vienai pār otru.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm ir raksturīga nomoda aizsapņošanās, kādēļ realitāti šiem cilvēkiem ne vienmēr ir viegli pieņemt. Zivīm būtu jāsaprot, ka dzīvē ir gan kāpumi, gan kritumi, tādēļ jākoncentrējas uz nākotnes izveidi par tādu vietu, kurā pašām Zivīm būtu patīkami atrasties. Tagadnē zivīm jāmēģina atrast tāda vieta (darbs, cilvēki), kur viņi daudz maz iederētos, pretējā gadījumā Zivis pilnībā atteiksies no realitātes pieņemšanas.

Ja Zivis iemīlas, viss pārējais kļūst mazsvarīgs. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir svarīgi uzbūvēt stabilu ligzdiņu, lai gan viņš pats, gan viņa partneris justos droši, ja gadītos nokrist.

Zivis nemīl drāmas, bet citreiz drāma pati seko Zivij. Diemžēl šis nav lauciņš, kur Zivis pratīs izveicīgi aizpeldēt prom, var gadīties, ka šīs zīmes pārstāvji, pašiem negribot un pat nesaprotot, pilnīgi nejauši iznīcina labās lietas sev apkārt.

Zivīm būtu jāuzmanās no savas impulsivitātes. Ja Zivīm ir neizdevusies diena, tad var gadīties, ka tā kļūs neizdevusies arī visiem citiem, jo Zivis, pašiem negribot, izspļaus kādu dzēlīgu teikumu vai piezīmi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.