2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Problēmu risināšanas horoskops visām zodiaka zīmēm!

 

Astroloģijas vēsture ir tikpat sena kā cilvēces lielākie izgudrojumi un dižākie domātāji. Varbūt mūsu senči nemaz nebija tik dumji?

Šajā rakstā, šķiet, katrs varēs ieraudzīt sevi, jo zodiaka zīmes norāda arī uz atšķirīgu temperamentu un tātad arī citādāku veidu, kā tikt galā ar grūtībām dažādās dzīves situācijās.

Auns

Ja Aunam gadījušās nepatikšanas, viņš šo problēmu atrisinās. Jebkuru. Un uzreiz. Pats, lepni, klusējot.

Vērsis

Vērsis problēmu atrisinās. Bet pēc tam visiem izstāstīs. Visiem. Lai būtu drošs, uzrakstīs arī avīzei. Lai patiesi visi uzzinātu, ka viņš taču ir malacis.

Dvīņi

Dvīņi visā padalīsies. Vispirms centīsies savas likstas uzkraut Aunam (sk. Auns un problēmas!), bet, ja Auns dīvainā kārtā nepiekritīs, atdos tās Strēlniekam.

Vēzis

Sāks vaimanāt jau laicīgi, un, lai viņš beidzot aizvērtos, kāds cits apņemsies atrisināt viņa problēmas kopā ar Vēža puņķiem un asarām. Ja neviens to neizdarīs, Vēzis lieliski tiks galā pats. Kāda velna pēc vajadzēja īdēt, nav saprotams.

Lauva

Lauva saaicinās tuvus un tālus radus un draugus, attālus paziņas un vienkārši visus, kas atsauksies. Gaidošās publikas ielenkumā atrisinās problēmas. Paklanīsies, paņems ziedus, uzrakstīs autogrāfus un aizies.

Jaunava

Jaunava satrauksies. Īpaši, ja viņa neko tādu nav gaidījusi. Jaunava padomās. Atradīs risinājumu. Atrisinās problēmu. Izdarīs secinājumus.

Svari

Svari apsvērs un izsvērs problēmu. Un izdarīs to vēlreiz. Nonāks pie secinājuma, ka kaut kāda iemesla dēļ tā ir pārāk smaga, un nedaudz padalīsies – vai nu ar Lauvu, vai ar Aunu. Mēģinājums atdot problēmu Jaunavai izgāzīes – Jaunava risina nepatikšanas tikai pēc saraksta.

Skorpions

Skorpions paskatīsies. Jautri izsauksies: “Tas nu gan ir traki!”, un vairs par to nedomās.

Strēlnieks

Strēlnieks satrauksies. Pēc tam kļūs jautrs. Pēc tam ilgi smiesies par nepatikšanām, atcerēsies, kādas vēl problēmas viņam dzīvē gadījušās, visiem izstāstīs un aizmirsīs. Ja ķibele tomēr pati neizgaisīs, visticamāk, uzticēs kādam atrisināt – piemēram, Lauvam.

Mežāzis

Mežāzis centīsies uzreiz un uz visiem laikiem atteikties no šīm nepatikšanām, paziņojot, ka viņam tās nepatīk un viņš tās risināt negrib. 90% gadījumu tas nez kāpēc nostrādā. Ja nu tomēr ne – Mežāzis visu atrisinās lieliski. Bet noteikti – uz cita rēķina.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ņemsies dižķibeli sīki un smalki pētīt. Pēc tam uzrakstīs grāmatu. Ja viņam iepriekš tā jau gadījies – saskums un dosies meklēt Dvīņus. Nepatikšanas no tām nekur nepazudīs, jo Dvīņi uzreiz sapratīs, kas par lietu, bet jautrāk vienalga kļūs.

Zivis

Atšķirībā no Vēža Zivis raud klusiņām. Tāpēc nepatikšanas tām ir mūžīgas, risina tās Zivis pašas, neviens nepalīdz, bet Zivis arī negaida.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.