14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: kādas sievietes viņu piesaista?

 

Viena lieta, ko mums spēj dot astroloģija, ir pavedieni par to, kāds cilvēks mums blakus ir vispiemērotākais.

Dažkārt pat izrādās, ka zvaigznes par cilvēkiem zina vairāk, nekā viņi paši zina par sevi.

Ir ļoti daudz pievilcības skalu: tev kāds var šķist mazliet pievilcīgs, dažkārt tev kāds var šķist tikai fiziski vai tikai garīgi pievilcīgs, vai arī tu kādā vari ieķerties līdz ausīm, nesaskatot nekādus trūkumus.

Zodiaks ir spējīgs noteikt, kāda sieviete ir vajadzīga katram vīrietim. Izlasi šo un pārbaudi, vai atbilsti tādam sievietes tipam, kāds ir vajadzīgs tavam vīrietim.

Auns

Auns kļūst pilnīgi traks, kad runa ir par spēcīgu un neatkarīgu sievieti. Viņš dievina, ja sieviete saka to, ko domā, un ir spējīga stāties pretī dažādiem izaicinājumiem. Pieejamība un panākumi  – tas viņam ir nepieciešams.

Vērsis

Sieviete, kura prot atbalstīt, ir jautra, sievišķīga, uzreiz piesaistīs Vīrieša uzmanību. Ja viņa Vērsi mazliet “sapurina”, bet vēl joprojām ir lieliska sieviete, viņš iemīlēsies ļoti spēcīgi.

Dvīņi

Dvīņi pavisam noteikti ieķersies sievietē, kura ir inteliģenta, radoša un kurai ir laba humora izjūta. Kad viņa būs nolaupījusi viņa interesi un turpinās pārsteigt viņu, viņš vairs nespēs viņai pretoties.

Vēzis

Vēžu vīrietim patīk nesamaitātas sievietes, kuras ir pilnībā gatavas viņam ziedoties. Ja viņš spēs sajusties tā, ka viņam šī sieviete ir jāatbalsta un jāsargā, tā būs viņam īstā uz mūžiem.

Lauva

Vīriešus-Lauvas piesaista sabiedriskas, mazliet “izlecošas”, par sevi pārliecinātas sievietes. Lauva iemīlēsies sievietē, kura apzinās savu vērtību un kura vienmēr centīsies sevi parādīt no labākās puses. Bet viņa nav tikai skaista: viņa ir arī gudra un jautra.

Jaunava 

Vīrietis-Jaunava iemīlēsies sievietē, kura ir skaista un ļoti inteliģenta. Viņai ir jābūt jūtīgai, loģiskai un tādai, kura ir spējīga sadzīvot ar Jaunavas īpatnībām. Viņa nedrīkst būt pārāk emocionāla, jo Jaunavu vīriešiem tas īsti nepatīk.

Svari

Svaru vīrieši tic perfektām attiecībām, tādēļ viņi neatlaidīgi meklē savu perfekto partneri. Kad tas būs atrasts, viņi visu laiku centīsies attiecības tikai uzlabot un uzlabot. Svari iemīlas sievietēs, kuras ir izskatīgas, jautras, pašpārliecinātas, atbalsta un ir arī inteliģentas.

Skorpions

Skorpionu vīrieši vēlas būt labākie un vēlas, lai viņiem tiek pats labākais, tieši tādēļ viņi arī vienmēr meklē tikai pašu labāko. Skorpions iemīlēsies gudrā, seksīgā piedzīvojumu meklētājā, kura ir kaislīga, atlētiska un neatkarīga.

Strēlnieks

Strēlniekam ir vajadzīga stimulējoša, uzmundrinoša un enerģiska sieviete. Viņai ir jāļauj Strēlniekam pasapņot, jāliek justies tā, it kā viņš visu laiku būtu priekšā kādam izaicinājumam.

Mežāzis

Mežāzis vēlas sievieti, kura nav pārāk uzspiedoša, kura nav pārāk izaicinoša – viņai ir jābūt aizrautīgai ar savu vīrieti, tomēr ne apsēstai. Sievietei ir jāmāk veidot pašai sava karjera, jābūt kādam hobijam, interesēm un sapņiem.

Ūdensvīrs

Viņam noteikti nevajag sievieti, kura ir izmisusi pēc attiecībām, viņa nedrīkst būt “pakaļskrējēja” un zem tupeles sēdētāja. Šī sieviete nedrīkst uztraukties par to, ko par viņu domā citi. Viņa vienmēr darīs to, ko pati vēlas, un tas ir tieši tas, kas Ūdensvīru tik ļoti piesaista.

Zivis

Sieviete, kas aizķersies Zivju sirsniņā, ir maiga, pievilcīga un brīvdomīga. Un, tā kā Zivis praktiski vienmēr ir saistītas ar mākslu, tad arī viņa sievietei ir jābūt mākslinieciskai. Viņai ir jābūt laipnai pret vīriešiem un jāmīl dzīvnieki.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.