2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Uzzini, kuras ir melīgākās horoskopa zīmes!

 

Lai neļautu aptīt sevi ap pirkstu, ir jāatceras, kurai no Zodiaka zīmēm patīk lieku reizi samelot!

Starp visiem cilvēciskajiem grēkiem meli laikam ir sastopami visbiežāk. Daudzas Zodiaka zīmes melo, bet tuvu ne visas to dara tīri tikai personīgā labuma dēļ. Lai neļautu sevi aptīt ap pirkstu, ir jāatceras, kurām Zodiaka zīmēm patīk lieku reizi samelot, un kādi ir šādas rīcības iemesli.

Auns

Auniem patīk samelot, kad viņiem negribas kaut ko darīt. Nekādi lielie meļi no Auniem nesanāk, tāpēc noteikt, vai Auns melo, ir samērā viegli. Viņi melo samērā bieži, bet nepievērš tam nekādu lielo uzmanību.

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk melot, lai radītu par sevi priekšstatu pretējam dzimumam. Viņus nevar nosaukt par vismelīgākajiem, bet viņi var samelot pat nepamirkšķinot ar aci, jo viņiem tas ir veids, kā pievērst sev uzmanību.

Dvīņi

Dvīņi melo mēreni, bet noteikt to ir praktiski neiespējami, jo viņi māna ļoti meistarīgi. Šie ir cilvēki, kuri var arī teikt patiesību, bet jūs baidīsieties, ka viņi jums melo, un otrādi.

Vēzis

Vēži ir īpaši godīgi. Šī laikam ir visgodīgākā Zodiaka zīme. Vienīgais gadījums, kad viņi melo, ir, lai glābtu – viņi līdz galam neizstāsta, ja uzskata, ka nav pieļaujams, lai sarunbiedrs uzzinātu patiesību.

Lauva

Lauvas melo maz, bet dara to patiesi meistarīgi. Viņi atceras visu, ko ir sarunājuši, tāpēc atmaskot viņus spēs tikai profesionāļi. Dara viņi to tikai tāpēc, lai radītu par sevi iespaidu apkārtējo acīs, parādītu savu statusu un autoritāti.

Jaunava

Jaunavas ir unikāla zīme melu jomā. Viņām daļēji patīk samelot, bet tāpat kā Vēži, melo tikai tāpēc, lai neapvainotu vai cēla mērķa vārdā. Visinteresantākais ir tas, ka viņi apvainojas uz tiem, kuri ir atmaskojuši Jaunavas melus.

Svari

Svari nemāk melot, viņus ir viegli atmaskot, toties viņu patiesais talants patiesībā ir dziļi noslēpts. Tie Svari, kuri sevī ir atklājuši melošanas talantu, izmanto to pēc pilnas programmas. Tomēr pašiem tuvākajiem viņi nekad nemelo.

Skorpions

Šis ir visbriesmīgākais melis, kas darīs visu, lai viņu neatmaskotu. Skorpioni melo tāpēc, lai izraisītu žēluma sajūtu vai arī, lai manipulētu ar cilvēkiem. Šī ir pati melīgākā Zodiaka zīme, ar kuru ir jābūt piesardzīgam un kurai nedrīkst teikt, ka jūs esat viņu atmaskojuši.

Strēlnieks

Strēlniekiem patīk mānīties, izpušķot patiesību, bet uz tādu lielo melošanu viņi neparakstīsies. Mazi, pastāvīgi meli viņus briesmīgi kaitina, bet visā visumā Strēlnieki ne tuvu nav paši melīgākie cilvēki.

Mežāzis

Mežāžiem patīk samelot pretējā dzimuma pārstāvim, lai dabūtu viņa vietu. Tāpat viņi izmanto melus, kad ir nepieciešams parādīt savu statusu, kas var pat arī nemaz nebūt. Šie bieži vien ir izteikti melīgi, bet viegli atmaskojami cilvēki. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri dod priekšroku nevis melošanai, bet gan kaut kā nepateikšanai. Viņi neko neizpušķos – vienkārši pateiks, ka nav jēgas runāt par šo vai citu tēmu, un turpinās noklusēt to, ko uzskata par vajadzīgu. Iepazīt viņus ļoti tuvu ir pa spēku tikai nedaudziem. 

Zivis

Zivis ir izteikti melīgas, laikam dažreiz pat melīgākas par Skorpioniem. Šie cilvēki melo, lai būtu tādi, kā visi. Viņi stāsta pasakas par sevi, par savu privāto dzīvi vai arī par saviem sasniegumiem. Atmaskot viņus nav grūti, bet viņu mānīšanās parasti ir nevainīga.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.