10 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Horoskops: 3 pašas romantiskākās horoskopa zīmes!

 

Katrs cilvēks vēlas, lai viņa dzīvē ir kaut maza daļiņa romantikas. Kuram no mums negribas gultā izkaisītas rožu ziedlapiņas vai vakariņas, patīkamas mūzikas pavadījumā, sveču gaismā ar šampānieti un atzīšanos mīlestībā? Bet ne jau visiem cilvēkiem ir nosliece uz romantiku un ne jau visi ir spējīgi iekarot savus partnerus ar romantisku atzīšanos.

Izrādās, ka starp 12 horoskopa zīmēm ir tādas, kurām patīk romantiskas attiecības un kuras ir spējīgas pārsteigt savu mīļoto ar neparastām darbībām!

Lauvas

Visa skaistā un izmeklētā cienītāji – Lauvas ir atzīti par labākajiem mīlniekiem un mīlniecēm. Tieši viņi, ļoti viegli, ar romantiskiem randiņiem, kuri notiek ar pamatīgu vērienu, iekaro savu partneru sirdis. Lauva patiešām atradīs iespēju pārsteigt, vienalga, vai tas būs ielūgums uz saviesīgu vakaru sev un otrai pusītei, vai tā būs tikšanās parkā, kuru viņš būs nopircis uz visu nakti. No šīs zīmes pārstāvja var sagaidīt vislepnāko piedāvājumu, piemēram, veikt ceļojumu apkārt pasaulei vai aizmukt no visiem un dažas dienas pavadīt uz neapdzīvotas salas! Lauva vienmēr atradīs veidu kā pārsteigt savu mīļoto cilvēku un ja nolems atzīties mīlestībā, piedāvāt roku un sirdi, tad izdarīs to tik vērienīgi, ka par to runās visa pilsēta.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvji – visīstākie estēti un visdziļākie romantiķi. Viņas ir taupīgas, tāpēc no viņām nevajag gaidīt negaidītu piedāvājumu lidot uz Meksiku vai braucienu ar laivām pa strauju kalnu upi. Bet Zivis var sarīkot visīstāko romantiku bez īpašiem ieguldījumiem. No viņām var sagaidīt romantiskus uzrakstus uz asfalta, negaidītus apsveikumus pa radio vai televīziju, baneru ar jūsu attēlu vai atzīšanos mīlestībā. Zivju garā ir sarīkot tikšanos uz debesskrāpja jumta, doties divatā gulēt uz siena šķūni vai apskauties un pavadīt nakti divatā pie ugunskura, aplūkot zvaigznes un zvērēt viens otram mūžīgu mīlestību. Zivju vārdu dedzīgums ir romantiskāks par jebkuru romantisku gaisotni un jebkurām negaidītām dāvanām. Turklāt, seksā Zivis ir brīnumdares, tas nozīmē, ka uzdāvinās saviem partneriem nakti jutekliskas mīlestības, kuru viņi nekad nevarēs aizmirst!

Ūdensvīri

Ūdensvīri – neordināras personības, viņu pieejama it visam ir pamatīga un kreatīva. Ja Ūdensvīrs ir pa īstam iemīlējies un ir nolēmis savu mīļoto cilvēku pārsteigt ar romantisku piedāvājumu, gatavojieties uz visneiedomājamākajiem pārsteigumiem. Šajā pasākumā būs iesaistīti visi, sākot ar oficiantiem restorāna, taksometra vadītājiem un beidzot jūsu draugiem. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svešas banālas tikšanās, viņiem gribas patiesi pārsteigt mīļoto cilvēku un atstāt par sevi neaizmirstamas atmiņas. Tāpēc gatavojaties kopīgam lēcienam no klintīm, lidojumam ar paraplānu, ceļojumam pa Eiropu balsojot mašīnas vai romantiskai naktij, mežā teltī. Ūdensvīri domā neordināri, tāpēc ar viņiem vienmēr ir interesanti. Tikai vērā ir jāņem tas fakts, ka Ūdensvīra mīlestība nav ilgstoša, tāpēc esiet gatavi tam, ka pēc romantiskas tikšanās jūsu Ūdensvīrs var atrast jaunu objektu romantiskai aplidošanai!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.