5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras uzskata, ka bez kāzām var arī iztikt!

 

Laulības un ģimenes dibināšana – tā ir novecojusi padarīšana. Tā vismaz domā šīs trīs zodiaka zīmes:

Dvīņi

Dvīņi regulāri uztraucas par to, ka pēc kāzām viņa jūtas pret partneri mainīsies, tāpēc cenšas no tā visa turēties pa gabalu.

Dažreiz viņa jūt, ka būt precētai varētu būt jautri, taču gandrīz vienmēr viņa maina savas domas. Tāpat viņa saprot, ka ar viņu nav viegli sadzīvot, jo viņa ir satraukta un strauja personība. Viņa sevi pārliecina, ka laulība visticamāk aizies postā.

Ja viņa vīrietī nav līdz ausīm iemīlējusies, tad diez vai viņa vispār par laulībām pat aizdomāsies.

Strēlnieks

Sieviete-Strēlnieks neredz sevi sievas lomā, jo viņai laulība nozīmē brīvības un personības zaudēšanu. Nopietnas attiecības viņu biedē.

Kamēr viņa ir jauna, Strēlnieks vēlas koncentrēties uz sevi un savām vajadzībām. Viņa nevēlas satraukties par to, kāda ir un būs viņas dzīve. Pat, ja viņa nekad neapprecas, viņai patīk domāt par kaislīgajiem piedzīvojumiem un romāniem ar visiem viņas pielūdzējiem.

Ūdensvīrs

Šīs sievietes necieš domu par laulībām, jo viņa negrib, lai viņas sirds tiktu salauzta. Ja viņa jūt, ka nespēj cilvēkam no sirds atklāties, tad viņa arī jūt, ka precēties nav jēgas.

Sievietei-Ūdensvīram patīk būt neatkarīgai un rūpēties par sevi. Viņa bieži vien satraucas par to, ka neatradīs nevienu vīrieti, kas būtu ar viņu vienā līmenī.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.