-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kuru horoskopu zīmju pārstāvji varētu būt labākie vecāki?

 

Vai esi kādreiz aizdomājusies par to, kā ir būt vecākiem? Vai vēlies bērnus? Ja pārstāvi kādu no zemāk minētajām zodiaka zīmēm, tad tu noteikti vari teikt „jā”.

Mežāzis

Dabiski nopietni un ļoti patstāvīgi, Mežāži vecāku pienākumus uztver ļoti nopietni. Viņi uzstāda reālistiskus mērķus un plānus, kā arī ir ļoti pacietīgi. Tas nozīmē, ka viņi jau laicīgi domās par to, lai bērnam nākotnē nekā netrūkstu, lai bērni zinātu, kas ir mājasdarbi, kā arī paši viņiem kļūs par lielisku paraugu.

Lauva

Lauva ir viens no labākajiem līderiem, un šīs īpašības dēļ tas tiek iekļauts šajā topā. Viņi lieliski sasniedz izvirzītos mērķus, tāpēc Lauvu bērni vienmēr iegūs visu, kas viņiem vajadzīgs un, ko viņi vēlas. Vecāks-Lauva zina, kā izmantot prāta spējas, lai atrisinātu gandrīz jebkuru problēmu, tāpēc arī bērni būs labās rokās. Tāpat Lauvām piemīt laba humora izjūta un mīlestība pret dzīvi. Tas ir lieliski, jo bērni regulāri saņems jaunu dzīves pieredzi un jautrības devu.

Vēzis

Kamēr Vēzis var būt mazliet sarežģīts partneris, kā vecāks viņš ir ļoti labs. Vēžos ir neizmērojams emocionālās pieķeršanās un mīlestības daudzums. Vēzis rūpēsies par ģimeni un vienmēr uzklausīs to, kas bērniem ir sakāms. Viņi ir līdzjūtīgi un saprotoši, kas padara viņus par mīļiem un mīlošiem vecākiem. Vēzis labprāt pavadīs laiku ar saviem bērniem, pat, ja tas nozīmē, ka vienkārši būs jāsēž mājās.

Svari

Attiecībās Svari ir ļoti spēcīgi un uzticami, tāpēc arī ģimenes dzīvē viņi pārliecināsies par to, lai par katru bērnu tiek gādāts vienlīdzīgi. Tā kā Svari necieš vientulību, viņi centīsies ar bērnu pavadīt pēc iespējas vairāk laika, iepazīstinot viņu ar mākslu, mūziku un interesantām grāmatām. Svari uzturēs ģimenē mieru, un vienmēr centīsies uzturēt labas attiecības bērnu starpā.

Vērsis

Vērsis ir cilvēks, kurš zina, cik svarīga ir stabila ģimenes dzīve. Viņi vienmēr rūpēsies par to, lai bērniem nekā netrūktu, un ierādīs viņiem pareizo dzīves ceļu. Viņi uz dzīvi skatās no praktiskās puses, tāpēc vēlas, lai arī viņu bērni iemācās novērtēt to, ko dzīve viņiem sniedz.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.