3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: 3 horoskopa zīmes, kuras ir lieliskas sievas!

 

Dāmas, ja jūsu zīme nav šajā sarakstā, nesatraucieties. Zodiaks ir zodiaks, bet mēs pašas veidojam savu dzīvi. Ja tu vēlies būt laba sieva, tu tāda arī būsi!

Ūdensvīrs

Grācija un izsmalcinātība – šīs īpašības raksturo Ūdensvīru. Viņām ir spilgta un pārsteidzoša āriene, pateicoties kurai plašākos pasākumos sievietes-Ūdensvīri izskatās visinteresantāk, pat visskaistāk. Viņas tiešām mēdz ģērbties savādi un miksēt dažādus stilus. Viņām patīk eksperimentēt!

Viņām ir lieliska intuīcija, tāpēc šīs zīmes pārstāves diezgan  viegli pielāgojas apstākļiem, noteikumiem un cilvēkiem. Bieži vien gan apkārtējie nesaprot kaut ko, ko Ūdensvīrs runā vai dara. Bet tas tāpēc, ka viņi dzīvo rītdienā. Tas gan viņiem netraucē uzcītīgi darīt ieplānotos šodienas darbus.

Šīs zīmes pārstāves ir diezgan izteiktas perfekcionistes. Visam, līdz sīkākajai detaļai, ir jābūt ideālā kārtībā. Necieš, ja kāds jauc viņu lietu kārtību.

Viņas ir ļoti pacietīgas sievietes. Savukārt greizsirdību viņas vispār uzskata par kaut ko dīvainu. Viņas noteikti nebūs tās sievietes, kas spiegos, kur un ar ko ir viņas vīrietis. Taču, ja viņa tiks piekrāpta, viņa to nepiedos. Sieva-Ūdensvīrs nepieļaus jebkādus romānus ar citiem vīriešiem, jo, viņasprāt, attiecībām starp partneriem ir jābūt patiesām un godīgām.

Laba ziņa vīriešiem – Ūdensvīriem nav svarīgs vīrieša maka biezums vai sociālais stāvoklis. Viņai daudz svarīgāk ir, lai vīrietis ir uzticīgs, labs draugs. Šīs sievietes arī prot saskatīt vīrieša potenciālu, un labprāt palīdzēt viņam to izmantot.

Sieva-Ūdensvīrs ir ļoti viesmīlīgs cilvēks. Viņas mājā noteikti vienmēr atradīsies daudz ciemiņu.

Ja runājam par bērniem, tad, savas savaldīgās dabas dēļ, par bērnu viņa neizrādīs milzīgu sajūsmu. Taču tikai viņa zina to, cik ļoti spēcīgi viņa bērnu mīl. Jau no mazotnes viņa bērnu audzinās par personību. Sodīt viņa bērnus nesodīs, taču arī pārlieku mīļoties viņa nevēlēsies. Lai to lomu izpilda bērnu tēvs.

Vērsis

Šo sievieti ar labām rakstura iezīmē māte daba nav apdalījusi. Skaista, gracioza, vienmēr apburoša, ar maigu skatienu un balsi, plūstošām kustībām… Šīs sievietes izsauc pozitīvas emocijas.

Viņas zina, kas ir labas smaržas un kosmētika, un zina, kā šīs lietas likt lietā, lai tās strādātu viņas labāk. Sievietes-vērši ir daudzu vīriešu sapņu sieviete.

Viņas ciena savus vīrus, un necenšas attiecībās ieņemt līdera pozīciju. Taču tai pat laikā viņas sevi ciena un neļaus „kāpt sev uz galvas”. Viņas zina, ka viņām ir jābūt vīrieša labajai rokai, labai saimniecei un mātei.

Sievietes-vērši  ir labākās mājsaimnieces. Viņu mājā vienmēr valda kārtība, tīrība; interjers ir ideāli izveidots un skaists. Mājoklis ir mājīgs, tajā vienmēr labi smaržo un uz galdiem stāv ziedi. Šīs sievietes nav tendētas uz izšķērtību, taču mājās tāpat vienmēr viss ir. Draugi un radi vienmēr ir aicināti ciemos, kur viņus gaidīs viesmīlība un gardi cienasti.

Lielu nozīmi sievietes-vērša dzīvē ieņem bērni. Tos viņa mīl, un labprāt velta viņiem visu savu laiku, mīlestību un maigumu. Viņas klātbūtnē bērni jūtas droši. Mātes-vērši bieži vien kļūst bērneim par labiem draugiem, ar kuriem var dalīties visos noslēpumos.

Skorpions

Skaistums, pievilcīgums, enerģiskums, noslēpumainība, drosme, kaisle, izlēmība, vīrišķīga domāšana – šīs lietas raksturo sievieti-Skorpionu.

Viņas ir ļoti enerģiskas sievietes, tāpēc viņām tām enerģijai ir jārod arī pielietojums. Nav jābrīnās, ka viņas labprāt dodas riskantos ceļojumos, nodarbojas ar sarežģītiem un bīstamiem sporta veidiem un ar visu savu sirdi un prātu metas jaunās avantūrās.

Ja Skorpionam dzīvē rodas kādas grūtības, viņa nepadodas un nenolaiž rokas. Viņa cīnās, līdz viss atgriežas savās sliedēs.

Sievietes-Skorpiona mājā vienmēr valda kārtība. Bet tāda, kādai viņuprāt ir jābūt kārtībai – galvenais ir komforts un mājīgums.

Lai gan daudzi varētu teikt pretējo, šīs sievietes var kļūt par labām mātēm. Viņas prot izaudzināt labus bērnus. No vienas puses viņa ieaudzina bērnos izturību un spēju stāties pretī dzīves grūtībām, bet no otras – rada viņiem pietiekami labus dzīves apstākļus, lai bērni varētu attīstīt savus talantus. Mātes-Skorpioni palīdz bērniem risināt un analizēt radušās problēmas. Tāpat palīdz izvēlēties labus draugus, un visas dzīves laikā turpina sniegt bērniem padomus.

Arī vīram Skorpiona sieviete ir lielisks padomdevējs. Jāpiemetina gan, ka vīra sociālais stāvoklis un karjera Skorpionam nav vienaldzīga. Viņa nav gatava būt kopā ar vīrieti, kas nav sabiedrībā ietekmīgs. Labā lieta ir tā, ka, ja viņa vīrietī redz potenciālu, viņa darīs daudz, lai vīrieti ievirzītu pareizajās karjeras sliedēs. No šī skata punkta sievu-Skorpionu var nosaukt par ļoti uzticīgu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.