2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: No kā visvairāk baidās katras zodiaka zīmes pārstāvji?

 

No kā visvairāk baidās katras zodiaka zīmes pārstāvji? Šis horoskops ļaus tev to uzzināt! Apzinoties un labāk izprotot savas bailes un fobijas, tu varēsi veiksmīgāk tikt ar tām galā.

AUNS

Auns, kas ir viena no aktīvākajām zodiaka zīmēm, reti sēdēs roka klēpī salicis un allaž sniegs palīdzību citiem, kad tas nepieciešams. Šīs enerģiskās zīmes pārstāvji savā būtībā ir karavīri, jaunatklājēji, varoņi un ļoti dinamiski cilvēki, tāpēc viņu lielākās bailes ir katisofobija jeb bailes apsēsties un parafipofobija jeb bažas atstāt novārtā savus pienākumus.

VĒRSIS

Vērsis, šķiet, ir gausākā un apātiskākā zodiaka zīme, jo viņš mīl komfortu un greznību tik lielā mērā, ka tas var novest pie slinkuma un pat negausīgas ēšanas. Vērša lielākās bailes ir kinesofobija jeb bailes pārāk daudz kustēties un tropofobija jeb bailes no pārmaiņām.

DVĪŅI

Dvīņi ir lieli manipulatori, kas pastāvīgi nonāk sarežģītās situācijās, jo mēdz mainīt savus lēmumus, viedokļus, izvēli un netur solījumus. Taču viņiem piemīt arī vājās puses – tā ir desidofobija jeb bailes pieņemt lēmumus. Dvīņi visvairāk bīstas no tā, ka viņiem būs jāizdara izvēle un jāpieņem lēmums attiecībā uz vienu konkrētu lietu.

VĒZIS

Vēzis ir ļoti emocionāla, gādīga un dāsna zīme, kurai patīk komforts un drošība savās mājās kopā ar ģimeni vai draugu lokā. Aizvediet Vēzi prom no viņa drošības zonas un jūs uzreiz saskatīsiet bailes viņa sejā – tās ir bailes pamest drošu vietu jeb agorafobija. Vēži ļoti bažījas par savu veselību, tāpēc viņus vajā arī pantofobija – bailes no ciešanām un iespēja saslimt ar kādu kaiti.

LAUVA

Lauva ir visvairāk uz sevi centrētā zodiaka zīme, kas vēlas būt uzmanības centrā un saņemt uzslavas. Vairākums ambiciozo Lauvu dzīvē gūst panākumus, jo viņu bailes par neizdošanos jeb aticifobija ir tik spēcīgas, ka motivē gūt arvien jaunus sasniegumus. Kad Lauva nesaņem uzmanību, kuru šķiet ir pelnījušas, viņa motivācija kļūst vēl spēcīgāka.

JAUNAVA

Jaunavas zīmē dzimušie ir tik lieli perfekcionisti, ka pat vismazākais puteklītis uz grīdas vai pūciņa uz apģērba var izraisīt negatīvas emocijas un pat izmisumu. Jaunavas lielākās bailes ir ataksofobija, atelofobija un automisofobija – bailes no nekārtības, netīrības un sasmērēšanās. Dievs nedod, ja tu nejauši izliesi kafiju uz Jaunavas grīdas paklāja!

SVARI

Svari ir inteliģenti, mīloši un kaislīgi cilvēki, kuriem grūti iedomāties savu dzīvi bez partnera. Svaru mentalitātei piemīt orientācija uz partnerattiecībām, tāpēc šajā zīmē dzimušo lielākās bailes ir autofobija un izolofobija jeb bailes palikt vienam un nonākt izolācijā.

SKORPIONS

Skorpiona zīmē dzimušie ir ļoti sarežģīti cilvēki – noslēpumaini, dziļi domājoši un ļoti emocionāli. Viņi vēlas kontrolēt situāciju un ļoti bieži ir obsesīvi un trauksmaini. Savas emocionālās dabas dēļ Skorpioni visu ļoti ņem pie sirds, tāpēc viņu lielākās bailes ir katahelofobija jeb bailes kļūt par izsmiekla objektu.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir drosmīgākā zodiaka zīme, taču ikdienas uzdevumi, noteikumi un pienākumi grauj viņa sparīgo dabu un personību. Strēlnieku visvairāk biedē hipengiofobija jeb bailes no atbildības un klaustrofobija jeb bailes no šaurām, slēgtām telpām. Pārvarot šīs bailes, Strēlnieks spēj sasniegt pilnu savu spēju potenciālu.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir praktisks, ambiciozs, disciplinēts un uz biznesu orientēts – viņš var ilgas stundas pavadīt mājās vai birojā, strādājot pie idejām un kaļot plānus. Mežāzim nav obligāti nepieciešama citu cilvēku sabiedrība, jo viņam patīk vienatne un izolētība. Šajā zīmē dzimušie cieš no agorafobijas jeb bailēm pamest drošu un komfortablu telpu.

ŪDENSVĪRS

Ietiepīgais Ūdensvīrs reti ieklausās citos cilvēkos un jebkurā gadījumā paliek pie savas taisnības. Ūdensvīrs visvairāk baidās no institucionalizētām iestādēm. Tādējādi – ja Ūdensvīram ir iespēja, viņš izvairīsies no iešanas uz skolu (didaskaleinofobija jeb bailes iet uz skolu), darbu (ergofobija jeb bailes iet uz darbu) vai pat no stāšanās laulībā (gamofobija jeb bailes no laulībām).

ZIVIS

Sapņainās un līdzjūtīgās Zivis reti vēlas dalīties domās un idejās ar pārējo pasauli – tāpēc tās paslēpsies “dziļi ūdenī” un bez vajadzības nekontaktēsies ar citiem. Lielākās Zivju bailes ir glosofobija jeb bailes runāt publikas priekšā, un šīs zīmes pārstāvji tiecas iegrimt paši savā pasaulē.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.