3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kā tu uzvedies, kad esi mājās?

 
 
Kāds mājās ir vienpatis, kāds ārkārtīgi darbīgs un steidzīgs, kāds ir ekonomiskākais mājas iemītnieks, bet vēl kāds mājās ir pedants un ārkārtīgi stingrs tirāns. Kāda esi tu?
 
Auns
Impulsīvais Auns mīl mājās rīkoties vienatnē. Ja šīs zīmes cilvēks aiziet uz virtuvi un tur grib darboties, tad obligāti no turienes izdzīs ārā visus pārējos. Auns – vīrietis nekad neļaus savai sievietei darīt “vīriešu” darbus un vienmēr centīsies būt līderis mājas globālo lietu risināšanā. 
 
Vērsis
Viņš ar prieku kā smagu vezumu stums uz priekšu mājas saimniecību. Viņaprāt, ja mājās nav pārpilnības, tad tās vispār nav mājas. Turklāt pa reizei palielīsies ar šo pārpilnību un nodrošinātību. Vērsis – sieviete vienmēr būs ideālākā mājsaimniece, šajās mājās nekas neiegulsies aizmirstības putekļos. 
 
Dvīnis
Lai gan prātā viņi ir visgaisīgākie, tomēr tas neattiecas uz mājas lietām. Dvīņu sievietes nemīl mājas lietas stiept garumā – pusdienas, veļas dienu, remontus veic laicīgi, tiesa, ikdienā mājās kārtība nav visai ideāla. Dvīņi – vīrieši ar aizrautību remontē mājas tehniku. Dvīņi nemīl rutīnu un vienveidību. Ja ir iespējams, tad, piemēram, laiku pa laikam pamaina mēbeļu kārtību savā istabā. 
 
Vēzis
“Mans nams ir mans cietoksnis” – tāda ir galvenā šīs zīmes devīze. Mājās gan sieviete, gan vīrietis veidos atmosfēru, kas ir uz augstāka plaukta nekā vien “ērtības”. Mājas atmosfēra Vēžiem, tas ir kaut kas sevišķs, kā pavisam cita pasaule, kurā tiek ielaisti tikai visīpašākie un elitārākie cilvēki.
 
Lauva
Karalis ir karalis, un mājās Lauva pretendē tieši uz šo lomu. Vislabāk ir neapšaubīt, ka Lauvas mājās ir vienreizēji, neatkārtojami un ekskluzīvi – tad mājās būs miers, un mājas lietas noritēs gludi. Vīrietim – Lauvai ne vienmēr gribas uzņemties ģimenes galvas pienākumus, tomēr vēlas, ka par tādu viņu uzskata, un slikti klājas tam, kurš par to šaubās. Lauva – sieviete ir individuāliste, pati pie pirkšanas izvēlas mēbeles, pati gatavo garšīgas pusdienas, un organizē viesu uzņemšanu. 
 
Jaunava
Kā jau zemes zīmei, materiālās lietas Jaunavām ir prioritāte. Sieviete – Jaunava ir akurāta, ekonomiska. Viņa var labi organizēt ģimenes budžetu un sekot, lai budžets neizietu “ārpus rāmjiem”. Vienlaikus viņa necenšas sevi parādīt kā mājas saimnieci. Vīrietis – Jaunava vēlas, lai mājās katra lieta būtu savā vietā, un kļūst stipri dusmīgs, ja kāds šo kārtību no malas cenšas izjaukt. 
 
Svari
Šīs zīmes pārstāvji gan nemīl uzturēt mājās kārtību, ja ļoti vajag, tad to kārto ar “gariem zobiem”. Ja sieviete – Svari dzīvo viena, tad gatavos maltīti uz ātro, ka tik vēderu piepildīt, bet ģimenē viņa piemērosies vīra un bērnu vajadzībām. Pati pēc savas iniciatīvas reti veic pārkārtojumus mājās.  Vīrietis – Svari nemīl mājas soli nepavisam,  toties viss ir kā pie māksliniekiem – sienas izkārtas ar gleznām, plakātiem un citām instalācijām. 
 
Skorpions
 Savā ziņā sarežģīta zīme, iekšā cīnās divi spēki: materiālais un garīgais. Pēc tā, kurš uzvarēs, tad arī būs redzams, kā risināsies mājas dzīve. Pašam arī diezgan vienalga par to, vai dzīvo pilī vai neliela būdiņā. Tikai ar piespiešanos kārto lietas mājās, parasti pie viņiem ir “mākslinieciskā nekārtība”. 
 
Strēlnieks
Pamatā visur, arī mājās risina globālas lietas un nepievērš uzmanību sīkumiem. Gan sieviete, gan vīrietis, gatavojot maltīti, nepievērsīs uzmanību tam, kādos traukos to pasniedz, toties pats ēdiens būs ļoti garšīgs. Vīrieti – Strēlnieku tracina ikdienas sīkumi, toties ar degsmi nodarbosies ar lielām lietām, piemēram, ar jaunas mājas celtniecību vai dzīvokļa kapitālo remontu.
 
Mežāzis
Pret mājas lietām attiecas ar nopietnību un dara visu bez steigas. Mežāža mājās vienmēr ir stingra kārtība. Vienlaikus valda vienkāršība. Mežāzis ar prieku uzņems retus ciemiņus, taču necietīs nepiederošos mājās ikdienā. Mežāža mājas dzīve notiek vienmērīgi, bez nervozitātes un lielīšanās. 
 
Ūdensvīrs
Viņa mājas iekārtojums ir visai haotisks: mēbeles pirktas “pa lēto” un spontāni, istabas augi salikti kur pagadās. Kārtību viņš nevar ieviest dzīvoklī vien tādēļ, ka nezina par kārtību kā tādu. Sieviete – Ūdensvīrs var garšīgi gatavot, bet neuztraucas, ko pati lieto pārtikā.  Var teikt, ka Ūdensvīri ir visnesaimnieciskākie mājas iemītnieki. 
 
Zivis
Mīl, ka mājās ir miers un harmonija – gan saimnieciskajā, gan garīgajā jomā. Sienas krāsas ir pasteļu tonī, daudz zaļumu visapkārt, daudz gleznu. Lai gan Zivis mīl uzņemt viesus, tomēr neviens nezina, kas ir aiz biezajām privātās dzīves sienām. Aiz tām tiek ielaisti tikai izredzētie.
 
Autors: Dieviete.lv
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.