1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kādas sievietes izvēlas vīrietis atkarībā no horoskopa zīmes?

 

Auns

Viņiem patīk aktīvas un mērķtiecīgas sievietes. Diez vai viņš pievērsīs uzmanību „pelēkajai pelei”. Viņa sapņu sievietei vienmēr ir labi jāizskatās un jāseko saviem mērķiem. Viņai ir jāizstaro pārliecinātība, pozitīvisms un enerģija.

Vērsis

Viņiem patīk gudras un racionālas sievietes. Vieglprātība un muļķības viņi nenovērtē. Šīs zīmes pārstāvji sev blakus vēlas redzēt aktīvu sievieti, kura ir arī lieliska mājsaimniece. Viņi sievietē ciena uzticību, prātu un drosmi.

Dvīņi

Mīl paši iekarot un „atkost” sievieti. Viņiem patīk noslēpumainas sievietes. Viņiem iepatiksies sieviete, kura dos viņam iespēju paprātot un pafantazēt.

Vēzis

Mīl ietiepīgas sievietes-līderes, kuras var palīdzēt viņiem risināt problēmas. Viņi novērtē saimnieciskumu, skaistumu un dvēseles mieru. Vēzis apbrīnos to, kura rādīs viņam pareizo ceļu un sniegs padomus.

Lauva

Viņiem patīk sievietes, kuras ar kaut ko pūlī izceļas. Bet tam nav jābūt ārējam izskatam. Pietiek ar spīdošu personību. Viņš sev blakus vēlas sievieti, ar kuru lepoties, un kuru citi apbrīnos.

Jaunava

Viņiem patīk sievietes-karjeristes. Romantiskas un jūtīgas būtnes viņus nesaista. Sievietē novērtē mērķtiecīgumu un gribasspēku. Sev līdzās vēlas redzēt praktisku sievieti, kura ieņem nozīmīgu amatu un stāvokli sabiedrībā.

Svari

Viņi mīl sabiedriskas un komunikablas sievietes. Viņiem ļoti svarīgs ir tuvinieku un draugu viedoklis, tāpēc sievietei viņiem noteikti ir jāpatīk. Pie tam, Svaru vīrieša ideālajai sievietei ir jāpiemīt skaistai ārienei, gudrībai, izglītotībai un dažādām interesēm.

Skorpions

Šie vīrieši izvēlas izteiksmīgas, gudras un spēcīgas sievietes. Sievietes-līderes viņiem būs tieši laikā. Tāpat viņi augstu vērtē godīgumu un dažādību. Vīrietim ar sievieti ir jābūt interesanti, citādi kopējā interese ātri pazūd.

Strēlnieks

Viņš mīl skaistas un koptas sievietes. Viņu ideāls – kārtīga, pievilcīga un viegla (svara ziņā) sieviete. Viņai nav obligāti jābūt gudrai. Strēlnieki necieš, kad viņiem saka, ko darīt, tāpēc izvēlas vienkāršas, pat mazliet muļķīgas, sievietes.

Mežāzis

Viņi sev blakus vēlas redzēt sievieti ar spēcīgu raksturu. Būtu labi, ja viņa sabiedrībā ieņemtu augstu sociālo stāvokli. Ja viņa vēl tikai tiecas uz to – arī nav slikti. Vīriešiem ir svarīgs sievietes prāts, praktiskums, loģiskā domāšana, pašpārliecinātība un nelokāmība.

Ūdensvīrs

Viņi sapņo par to, kurai būs līdzīgs skats uz dzīvi. Diemžēl, bet tādas ir diezgan grūti atrast. Ne visas sievietes ir gatavas doties iekarot Everestu vai mierīgi pieņemt to, ka vīrietis pazūd no mājas uz vairākām diennaktīm. Ūdensvīrs viena lojalitāti, sievišķīgumu un aktīvu dzīvesveidu.

Zivis

Šie vīrieši izvēlas mierīgas un romantiskas dāmas. Viņu sapņu sieviete – skaista, jūtīga, uzticama un saimnieciska. Viņai obligāti ir jāieklausās viņa viedoklī un it visā ir jāuzticas. Viņus piesaistīs arī tā sieviete, kura viņus apbrīnos un regulāri izteiks komentārus.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.