6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Rakstura horoskops zēniem visām zodiaka zīmēm

 

IMG_1801-1024x768Auns

Dzimis līderis, atrodas nemitīgā kustībā, pilns enerģijas un entuziasma. Izvēlas aktīvas spēles, patīk izaicinājumi.

Vēršus apbur mašīnu darbs. Viņi nevar sagaidīt, kad varēs tās izjaukt pa detaļām un atkal salikt kopā. Patīk meistarot, ir viena no praktiskākajām zīmēm. Viņiem ir ļoti svarīgi fiziskie kontakti, piemīt apdomība un saprātīgums.

Ir raksturīga veiklība un prāta spožums, līdzīgi kā pasaku varonim Pīteram Penam. Blēņojas ar azartu, kas izraisa apkārtējos gan apbrīnu, gan aizkaitinājumu. Piesaista cilvēku uzmanību ar savu asprātību un verbālām spējām.

Mīkstsirdīgi, jūtīgi. Vēzis ir īpaši tuvs savai mātei. Tiecas aizstāvēt, nevis izraisīt konfliktus.

Ja Lauva uzskatīs, ka viņam pievērš par maz uzmanības, viņš būs gatavs uz visu, lai tik viņu pamanītu. Piemīt dabiska tieksme dominēt, būt par apkārtējo mīluli.

Visi Jaunavas ir vērīgi domātāji. Augstu vērtē inteliģenci, uzmanību un saprātīgumu.

No visām Zodiaka zīmēm Svari ir vispaklausīgākie bērni. Viņiem ir svarīgi iemācīties teikt „nē”. Patīk būt kompānijās. Cieš no neizlēmības un bieži vien ļauj kādam citam izdarīt izvēli viņu vietā.

Cītīgi cenšas noslēpt savas jūtas. Ir jūtīgs, vēlas, lai apkārtējie uzskata, ka viņš visu kontrolē un spēj tikt galā ar visām grūtībām. Ir ļoti uzticīgs tiem, kurus mīl, bet tai pat laikā var izteikt visu rūgto patiesību tieši acīs.

Atgādina kustīgu, nemierīgu kucēnu. Mīl dabu, dievina skraidīt pa zāli, kāpt kokos, peldēties dīķī, sajust vēju un lietu u.t.t. Jebkuri ierobežojumi ir pretstatā viņa dabai.

Bieži vien izskatās vecāks par saviem vienaudžiem. Patīk plānošana, kārtība un disciplīna. Mežāzis ir gudrs un saprātīgs, bet ir diezgan nedrošs.

Redz lietas savādāk, patīk eksperimentēt, tāpēc šo zīmi mēdz saukt par izgudrotājiem. Ar Ūdensvīru jābūt gataviem pārsteigumiem. Viņam ir stiprs gribasspēks un neatlaidība, viņš atsakās rīkoties tā, kā ir pieņemts, tāpēc ir jāatrod veids kā ļaut viņam izpaust savu individualitāti.

Ir maigi un apzinīgi. Zēnam ir jāattīsta pārliecība par sevi un spēju aizstāvēt savas vajadzības un vēlmes. Zivīm ir spilgta iztēle.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.