3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kura profesija tev ir vispiemērotākā?

Dieviete.lv
 

Auns

Cilvēki, kuru Saules zīme ir Auns, pēc dabas ir atvērti, dinamiski un pašpārliecināti. Ņemot vērā valdošās planētas Marsa ietekmi, viņu pieeju parasti var raksturot “kas uz sirds, tas uz mēles” stilā. Ikvienā situācijā viņi ir nepacietīgi un steidzīgi.

Auniem piemērota karjeras izvēle, kas saistīta ar jebkāda veida pārvaldību, jo tā sniedz varas apziņu un balsta ego.

Auni lieliski sevi izpauž arī celtniecības un izglītības nozarēs.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušie ir uzticami un praktiski it visā, ko dara. Viņi ir piezemēti (šādu īpašību sniedz piedzimšana zemes zīmē) un ikvienu lēmumu pieņem apdomīgi, reti atļaujoties būt impulsīvi.

Tā kā Vērša zīmē dzimušos pārvalda planēta Venera, viņiem ir raksturīga arī zināma tieksme pēc izsmalcinātības un luksusa.

Piemērotākie karjeras lauciņi ietver finanses, grāmatvedību un jurisprudenci.

Sekojot savai mākslinieka dvēselei, Vērši var kļūt arī par lieliskiem interjera dizaineriem.

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie vienmēr meklē nodarbošanās, kas ietver lielu dažādību un pārmaiņas. Rutinētā un metodiskā darbā viņi ātri nogurst.

Dvīņu pārvaldnieks ir Merkurs, un šie gaisa zīmes pārstāvji perfekti darbojas arhitektūras, dizaina un rakstniecības jomās.

Tā kā Dvīņiem patīk runāt un komunicēt (Merkurs, kā zināms, bija dievu vēstnesis), šiem cilvēkiem arī lieliski padodas pārdošana un mārketings.

Vēzis

Ja esi dzimis Vēža zīmē, visticamāk, esi emocionāls, laipns un apveltīts ar bagātu iztēli. Tā kā Vēžus pārvalda Mēness (kas saistās ar emocijām un jūtām), šie ūdens zīmes pārstāvji tāpat tiecas aizsargāt savus tuvākos un reizēm ļaujas nostaļģijai.

Vēžiem piemērotākā ir karjera psiholoģijā, aprūpē un juridiskajos pakalpojumos.

Var būt izcili visā, kas saistīts ar vēsturi un arheoloģiju.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie nereti ir dabiski līderi, apveltīti ar lielu harismu un krietnu devu optimisma.

Lauvām ir milzīgs ego un pastāvīgas alkas pēc varas, rampu gaismas un līdera lomas.

Šos cilvēkus pārvalda Saule, tāpēc viņi vienmēr vēlas atrasties uzmanības centrā un gūt apkārtējo atzinību.

Lauvām piemērotākā karjera ir izklaides joma, inženiera darbs un darījumi ar nekustamo īpašumu (kur viņi vienmēr tiecas paveikt kaut ko dižu un pārsteidzošu).

Jaunava

Ja esi dzimis Jaunavas zīmē, visticamāk, tu daudz uzmanības velti detaļām un kaismīgi tiecies iegūt jaunas zināšanas. Tev ir svarīgi, lai viss, ko tu dari, būtu ar jēgu.

Merkura pārvaldībā esošās Jaunavas var izveidot lielisku karjeru sociālajā, rakstniecības un redaktora darbā (kur jāvelta liela rūpība detaļām un precizitātei), kā arī zinātniski pētnieciskajā un analīzes darbā.

Svari

Cilvēki, kuriem Saule ir Svaros, pēc rakstura ir īsti diplomāti un sabiedrības cilvēki.

Veneras aizbildnībā esošie Svari viegli attiecas pret dzīvi un labprāt sadarbojas ar citiem cilvēkiem.

Pateicoties Veneras mākslinieciskajai iedaba, Svari var izveidot lielisku karjeru mākslas, mūzikas un aktiermākslas jomās.

Svari tāpat rūpīgi seko, lai saglabātu līdzsvaru itin visā, kam ķeras klāt (nav brīnums, ka šīs zīmes simbols ir tieši svari). Viņi var kļūt par lieliskiem tiesnešiem, jo cenšas vienmēr līdzsvarot visu iesaistīto pušu intereses.

Skorpions

Cilvēki, kuru Saules zīme ir Skorpions, pēc dabas ir ārkārtīgi labi analītiķi, viņiem ir spēcīgi attīstīta intuīcija un izdomas spējas.

Šīs zīmes valdošā planēta ir Marss, tāpēc Skorpioniem labi padodas dziļi ieskatīties jebkura cita cilvēka sirdī, lai izzinātu tā slēptākos noslēpumus, tai pašā laikā rūpīgi glabājot paši savējos.

Skorpioniem piemērota izmeklēšanas joma, politika un jurista darbs.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušie var lepoties ar pozitīvu skatu uz dzīvi un ētisku pieeju ikvienam jautājumam.

Strēlniekus uzskata par zodiaka filozofiem ar slieksmi uz garīgiem meklējumiem un ceļojumiem.

Viņus pārvalda Jupiters, un viņiem piemērotākās profesionālās darbības jomas ir saistītas ar mārketingu un sabiedriskajām attiecībām. Viņi var izcili strādāt arī ar informācijas tehnoloģijām un ceļojumiem saistītās nozarēs.

Mežāzis

Cilvēki, kuru Saules zīme ir Mežāzis, itin pret visu izturas atbildīgi un neatlaidīgi.

Mežāži pēc rakstura ir visai dogmatiski. Viņi parasti izvēlas laika gaitā pārbaudītas vērtības, nevis metas uz galvas nezināmajā.

Viņu pārvaldnieks ir Saturns, un tas viņus apvelta ar spēcīgu disciplīnu un mērķa izjūta.

Mežāžiem labi veiksies profesijās, kas saistītas ar zinātni, informācijas tehnoloģijām un vadošām lomām korporatīvajā pasaulē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie pēc dabas pārsvarā ir neatkarīgi, humāni un apveltīti ar spēju radīt jaunus, inovatīvus risinājumus.

Ūdensvīri bieži dod priekšroku nekonvencionālai pieejai, un viņi labprāt izvēlas darbošanos sabiedriskās profesijās.

Saturna pārvaldībā esošie Ūdensvīri nereti izvēlas karjeras, kas saistītas ar zinātni, jaunajām tehnoloģijām un aplikāciju izstrādi.

Zivis

Cilvēki, kas dzimuši Zivju zīmē, visbiežāk ir rakstura ziņā rūpīgi un uzmanīgi pret citiem, augstsirdīgi rīcībā un līdzjūtīgi.

Zivis pārvalda planēta Jupiters, un tām padodas profesijas, kas prasa empātiju un cilvēku emociju dziļu izpratni.

Tām padodas sociālais darbs, veselības aprūpe un vadība.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.