1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vispārējais horoskops – 4. septembris : pietrūks nedaudz informācijas, bet jāmēģina jaunas lietas

 
joga
Šī diena iesāksies nedroši, jo pietrūks nepieciešamās informācijas, tomēr projekti virzīsies uz priekšu. Iespējams, vajag konsultēties ar tuvākajiem cilvēkiem, viņi palīdzēs.  Kopumā diena paies samērā mierīga tiem, kuri paši uzvedīsies mierīgi.
 
AUNS
Šķiet, tuvākajās dienās jums neizdosies noskaidrot informāciju, kas nepieciešama nopietnu lēmumu pieņemšanai, tāpēc lēmumus uz kādu laiku atlieciet, bet uzmanību pievērsiet ikdienas rūpēm. 
 
VĒRSIS
Ja jūs izsenis turējāt azotē kādu noslēpumu, tad šodien jums to vairs neizdosies saglabāt. Tā vai citādi jūsu draugi par to uzzinās. Varbūt ir laiks to atklāt?
 
DVĪŅI
Šī diena ir ļoti laba jaunu projektu uzsākšanai. Diena piepildīta ar pozitīvu enerģiju. 
 
VĒZIS
Ja pirms laika draugi piedāvāja uzsākt kādu ambiciozu projektu un jūs atturējāties, tad šodien tam piekrītiet. Viss notiks vislabākajā iespējamā veidā.
 
LAUVA
Liksies, ka šī diena ir pelēka un velkas bezgalīgi, bet tādēļ nav jākrīt depresijā. Visus aizraujošos plānus uz dažām dienām atlieciet un šodien atpūtieties. Uztraukumam nav pamata, viss pavisam drīz notiks.
 
JAUNAVA
Iespējams, līdz jums nonāks jauna informācija, kas liksies intriģējoša un aizraujoša, varbūt tādēļ aizmirsīsiet visu citu uz pasaules. Tomēr nevajadzētu pārāk aizrauties – sastādiet visu savu gaidāmo darbu sarakstu un visu pēc plāna dariet to. 
 
SVARI
Diena ir piemērota tam, lai pievērstos jūsu tuvākajiem, ar kuriem pēdējā laikā reti kontaktējāties. Jūsu sirsnība liks saprast, cik ļoti jūs mīlat viņus.
 
SKORPIONS
Šodien ir lielisks laiks, lai intelektuālā līmenī komunicētu ar tuvākajiem – radinieki ieklausīsies jūsu vārdos, tāpēc dalieties ar domām, kuras ilgi esat glabājuši pie sevis. 
 
STRĒLNIEKS
Jūsu radošums pastiprināsies, un jūs pilnībā iegrimsiet dažādos projektos un radošās idejās. Lai arī esat radusi savus spēkus ielikt komandas darbā, šodien jūs vairāk panākumus gūsiet vienatnē, jo ar jūsu elastīgo domāšanu citiem būs grūti sacensties. 
 
MEŽĀZIS
Ja jums ir darbs, tad būtu lieliski domāt par karjeras lietām. Risinājumi kāpšana pa karjeras kāpnēm atradīsies. Nepārdzīvojiet, vēlāk laika atpūtai būs pārpārēm. 
 
ŪDENSVĪRS
Ja ar kādu cilvēku tuvumā ir domstarpības, tad šodien viegli tās atrisināsiet. Visu risinās jūsu humors, kāds pieklājīgs joks. 
 
ZIVIS
Ja jums trūkst informācijas jaunam sākumam, tas vienalga nevarēs jūs atturēt no jauna projekta. Trūkstošās ziņas pienāks darba gaitā. Jāsāk tikai darīt. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.