1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Flirta horoskops – 8. septembris : nedaudz šaubu, mazliet vientulības

 

flirts

Daudziem nāksies padomāt par tālāko dzīvi ar savu mīļoto. Nesteidzieties ar lieliem lēmumiem. Drīzāk labi ir dienu pavadīt vienatnē. Neuztraucieties, šis ir pavisam neliels klusais periods. Drīz jau atkal viss risināsies. 
 
AUNS
Izskatās, jūsu iecerētais grib palīdzēt risināt kādu problēmu, tikai kautrējas pirmais uzsākt sarunu. Tā jāuzsāk jums, un palīdzība netiks atteikta. 
 
VĒRSIS
Šķiet, būsiet nedaudz izklaidīga. Šodien viss jādara pēc plāna, jāstrādā pēc agrāk iecerētā plāna. Jā, un jāpieraksta visi turpmākie plāni. Ja tas netiks darīts, tad kaut kas var aizmirsties, kādas attiecības var izjukt. 
 
DVĪŅI
Nav vajadzīgs īpaši ieciklēties uz vienu cilvēku. “Nelikt visas olas vienā grozā”, tas attiecināms arī lietām mīlestības frontē. 
 
VĒZIS
Varētu likties, ka jūsu iecerētais varētu par daudz prasīt. Ja tiešām tā ir, tad apspriediet šo problēmu. Pārāk augsta latiņa dažreiz var radīt problēmas attiecībās. 
 
LAUVA
Visticamāk, jums nebūs visai romantisks noskaņojums. Grūti pateikt, kādēļ, bet šo dienu gribēsies pavadīt vienatnē.
 
JAUNAVA
Ja jums attiecībās ar iecerēto kaut kas šķiet nepareizi, tad vajadzētu izvēlēties vidusceļu starp klusēšanu un traku skandālu. Vislabāk ir mierīgi un diplomātiski izrunāties. Iespējams mīļotais pat nenojauš par jūsu iekšējo trauksmi. 
 
SVARI
Kaut kas jūsu dzīvē izmainīsies. tagad gribēsies meklēt “otro pusīti” ne pēc krāšņa ārējā izskata, bet gan pēc  intelektuālās puses.
 
SKORPIONS
Šis ir periods, kad jums nav jāpadodas šaubām vai kompleksiem. Saglabājiet ticību sev un komunicējiet ar citiem cilvēkiem. Ja pārvarēsiet savu kautrīgumu, tad atradīsiet ar viņiem kontaktu. 
 
STRĒLNIEKS
Šodien personīgajā dzīvē radīsies dažas problēmas, taču par tām nav pārlieku jāsatraucas, tās ir tikai īslaicīgas grūtības, nepieciešams nedaudz piebremzēt ar lielajiem lēmumiem. 
 
MEŽĀZIS
Lai gan jūsu tuvumā apgrozīsies vairāki interesanti cilvēki, tomēr šī diena nebūs visai jauka mīlestības frontē. Jums pašai pietrūks eneģgijas, kas neļaus izmantot radušās iespējas. 
 
ŪDENSVĪRS
Jūs nodarbinās karjeras jautājumi, mazāk laika būs sirdslietām. Bet nepārdzīvojiet, drīz atkal viss normalizēsies un varēsiet paspēt nokavēto. 
 
ZIVIS
Šodien kaisle būs nevaldāma, tādēļ diena izcila, lai satiktos ar kādu (vai vairākiem) cilvēkiem. Pavadiet laiku kopā ar mīļoto, un viss notiks vēl labāk, kā cerēts.
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.