8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mīlestības horoskops – 10. septembris : nekonkrēta diena, brīvās iemīlēsies

 

sirds

Ģimenē var būt dažādi strīdi un domstarpības, kas par laimi neizjauks attiecību pamatus. Jābūt uzmanīgiem, jāseko līdzi tam, ko runājam un darām. Bet šī diena ir laba tiem, kuri vēl nav attiecībās – iespējama mūža mīlestības sastapšana, kura sākumā tāda nešķitīs.
 
 
AUNS
Šodien jāuzmanās, situācija ar otro pusīti būs saspringta, jūs strīda karstumā varat sarunāt daudz lieka, kas kopdzīvi neveicinās. Bet, ja esat viena, tad kāda iepazīšanās liksies iesākumā nenopietna, taču ar laiku tā kļūs dziļāka un paliekoša. Iespējams, šādi iesāksies pat mūža mīlestība. 
 
VĒRSIS
Planētas dos visai neskaidru noskaņu ģimenē, tomēr visas negācijas būs vieglāk panesamas nekā dažas dienas iepriekš. Ja abiem izdosies atrast kopēju valodu, tad krīze būs pārvarēta. Bet vienatnē dzīvojošie – domas par mīlestību būs visai padrūmas. Tas tādēļ, ka meklēsiet aizvien jaunus un jaunus pierādījumus nākamai mīlestībai. Varbūt to nevajadzētu darīt un vienkārši nogaidīt. 
 
DVĪŅI
Zvaigznes saka – ja ar otro pusīti attiecības pēdējā laikā nebija visai labas, tad šajā dienā viss uzlabosies. Ja jums nav dzīvesdrauga, tad ir iespēja tādu meklēt. Protams, ja pieliksiet mērķtiecīgas pūles. Nepadodieties, un rezultāts būs jūsējais. 
 
VĒZIS
Venēras ietekmē jūs lutināsiet savu otro pusīti, piedosiet mazus un mērenus grēciņus. Te palīdzēs jūsu iztēle. Vientuļajām ir iespēja atrast otro pusīti, tas sevišķi labi izdosies, ja ceļosiet un pārāk nesekosiet “kultūras programmai”.
 
LAUVA
Ja attiecībās neklājas diezko labi, tad centieties salīgt ar otru pusīti, tagad tam ir vislabākais laiks. Ja esat viena, nesteidzieties iepazīties, jo var sagadīties, ka cilvēks jums neder. 
 
JAUNAVA
Neptūns jums ļaus iemīlēties, turklāt bez maldinošām ilūzijām. Jūs izvēlēsieties dzīvot kopā ar to, kurš atbild jūsu jūtām. Vēl vairāk – sailgosieties pēc skaidrām un ciešām attiecībām. 
 
SVARI
Nekas īpaši neietekmēs jūsu attiecības, konflikti un nesaskaņas nav paredzētas. Jaunu attiecību uzsākšanai šī ir teicama diena. Jums interesējošais cilvēks atbildēs ar to pašu. 
 
SKORPIONS
Ģimenē var rasties negaidītas grūtības. No savas puses būs vēlme nedaudz aiziet no attiecībām, sajusties brīvākai. Protams, ir iespējas flirtēt ar daudziem, tomēr tam var būt neparedzētas un pat nepatīkamas sekas. Ja jums nav otrā pusīte, arī tad flirtējiet uzmanīgi. Atgriezīsies pārliecība par sevi. 
 
STRĒLNIEKS
Zvaigznes jums dos atbalstu mīlas lietās, lai jūs tās neņemtu galvā pārāk “smagi”. Apdomība, racionalitāte, veselais saprāts – tās ir labas lietas, tās dara dzīvi drošāku, bet ne gaišāku. Mīlestībā jāprot visu tvert vieglāk un krāsaināk.
 
MEŽĀZIS
Marsa zīmē jūs būsiet gatava mesties jaunos piedzīvojumos. Ja esat uz iepazīšanās ceļa, tad iepatiksieties daudziem. Bet ģimeniskās attiecībās gan labāk nedoties “pa kreisi”. 
 
ŪDENSVĪRS
Ja esat attiecībās ar mīļoto cilvēku, tad varat to paziņot visai pasaulei.  Noslēpumainību šodien beidzot var mest pie malas. Ja esat viena, tad šī diena var atvērt jaunu lappusi dzīves grāmatā. Iespējama iemīlēšanās, lai gan sākumā viss tiks uztverts kā fizisks tuvums. Garīgais līmenis nāks pēc tam. 
 
ZIVIS
Ģimenē sāksies jauns, labāks periods. Jutīsieties kā no jauna piedzimusi. Jūsu enerģija, sirds siltums un sajūtu vieglums aizvien stiprinās ģimeni. Brīvajām dažas kaislības dos impulsu tālākiem soļiem, viss var nonākt līdz kāzām. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.