11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vispārējais horoskops 11. septembrim : diena mieram, sarunām un labdarībai

 

m

Atvasara dabā būs ietekmējusi arī cilvēkus – tie labprāt uzklausīs jūsu sakāmo. Siltums ir ielijis arī cilvēku sirdīs, jo jutīsiet nepieciešamību izdarīt ko labu, palīdzēt kādam.

AUNS

Šodien iespējams jutīsiet nepieciešamību izrādīt uzmanību un rūpes apkārtējiem. Iesaistieties kādas labdarības organizācijas darbībā. Esiet gatavi neparastām idejām attiecībā uz jūsu dzīves situāciju.

VĒRSIS

Šodien svarīgi saglabāt mēra sajūtu. Fiziskās enerģijas līmenis būs augsts, tādēļ var būt maldinoša sajūta, ka jūsu iespējas ir neierobežotas.

DVĪŅI

Diena lieliska filozofijai, reliģijai un mistikai. Jūsu vērtību sistēma un gādīgā attieksme pret citiem darīs jūs cēlus apkārtējo acīs.

VĒZIS

Šī diena ir lieliska, lai sāktu nodarboties ar labdarību, no kā parasti atturētos. Tas var dot jaunu skatījumu uz ļoti daudzām lietām.

LAUVA

Jūsu tuvinieki patiesi jūsmo par jūsu prasmēm viegli un nepiespiesti pieņem svarīgus un praktiskus lēmumus. Varēsiet precīzi noteikt citu cilvēku vēlmes un vajadzības, īpaši, ja runa ir par vecākas paaudzes cilvēkiem.

JAUNAVA

Šodien valdīs īpaši dziļa piederības sajūta un uzmanīga attieksme pret apkārtējiem. Ģimenē var notikt kas brīnišķīgs, iespējams, bērna dzimšana. Šis notikums stiprinās jūsu saites ar tuviniekiem.

SVARI

Diena ideāla mājokļa remonta vai iekārtojuma maiņas plānošanai vai uzsākšanai. Iespējams, nolemsiet vannasistabā nomainīt krānu vai mainīt mēbeļu izkārtojumu istabā.

SKORPIONS

Šodien īpaši uzmanīgi attieksieties pret jautājumiem, kas skar personisko brīvību. Spēsiet izdomāt daudz jaunus pašapliecināšanās veidus.

STRĒLNIEKS

Šodien pilnībā baudīsiet gan lielas publikas, gan tuvinieku un draugu atzinību. Drīzumā gaidāms kaut kā jauns sākums.

MEŽĀZIS

Ir sācies nostaļģijas un mājās sēdēšanas laiks, jums būs svarīga piederības un drošības par nākotni sajūta. Dzīvē svarīgu vietu ieņems ģimene, radinieki un mājas.

ŪDENSVĪRS

Sagatavojieties lielām pārmaiņām dzīvē, kas palīdzēs dzīvi darīt laimīgāku un vienkāršāku. Spēsiet izlemt, ko paturēt dzīvē un no kā tomēr atbrīvoties.

ZIVIS

Diena laba, lai dalītos savās domās un sajūtās ar apkārtējiem. Viņi jūs ļoti labprāt uzklausīs.

 

Pēc orakul.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.