2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Vispārējais horoskops – 13. septembris : par nākotni domā ar pacietību

 

binoklisDiena laba tālredzīgai plānošanai. Ja visu darīsiet pacietīgi un metodiski, tad šodien gaidāmi labi rezultāti. Daudz saskarsmes ar augstākstāvošām personām.

 
AUNS
Šodien uz lietām skatīsieties reālistiski un tādā pašā veidā iegrozīsiet arī apkārtējo cilvēku domas. Jūs pakāpeniski un metodiski risināsiet problēmas gan profesionālajā jomā, gan personiskajā dzīvē. 
 
VĒRSIS
Šodien jūs gaida vēl viena piesātināta diena. Jūs varēsiet sasniegt daudz panākumu, taču vispirms jāsakopo domas un jāvirza tās uz mērķi, lai neizkaisītu spēkus bez rezultāta.
 
DVĪŅI
Diena būs veiksmīga – jūsu pārdomātie ieguldījumi drīzumā nesīs peļņu. Jūsu draugi un kolēģi var dot kvalitatīvu atbalstu, daudz padomus biznesa jomā.
 
VĒZIS
Šodien gaidāmas pārmaiņas ierastajā dzīves ritmā. Zvaigžņu pozitīvā enerģija dos impulsus jaunu projektu veidošanai.
 
LAUVA
Darbā var rasties dažas problēmas, taču jūsu radošums palīdzēs tās visas atrisināt. Šādi ir iespējas iegūt patiesu un izcilu popularitāti.
 
JAUNAVA
Šodien jums jābūt taktiskai it visā. Uz jūsu vadīto kompāniju var atbraukt augstākstāvošas personas. 
 
SVARI
Metīsiet izaicinājumus esošajai varai – vai nu tā ir Valsts vara, vai sava uzņēmuma kārtība. Ja jūs iecels kādā augstākā amatā, tad spēkā būs teiciens Jauna slota tīri slauka. Tā vai citādi, būsiet saistīta ar pārmaiņām, kad jaunais stājas vecā vietā. 
 
SKORPIONS
No rīta varbūt liksies, ka visi un viss ir pret jums, un neviens neatbalsta. Iespējams, atteiksieties no kādiem veciem ieradumiem un kaislībām. 
 
STRĒLNIEKS
Viegli atrisināsiet visas problēmas. Iespējams, ar dažiem cilvēkiem risināsiet dziļas un uz nākotni vērstas sarunas. 
 
MEŽĀZIS
Šodien koncentrēsiet uzmanību uz attiecībām ar citiem cilvēkiem.  Pie apvāršņa parādīsies nākamie darījumu partneri, bet senākas attiecībās pārdzims jaunā kvalitātē. 
 
ŪDENSVĪRS
Diena būs ļoti veiksmīga darba darījumiem. Varēsiet darīt savu darbu pa jaunam. Būsiet lielisks savā profesionālajā jomā. Visai ticami, jūs paaugstinās amatā, par kuru esat sapņojis. 
 
ZIVIS
Šajā dienā dzīve jums liksies kā rožu lauks, tiksiet galā praktiski ar visām grūtībām. Arī profesionālajā jomā būs panākumi, ja vien visu darīsiet pacietīgi un metodiski.   
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.