6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 14. septembris : laba diena ambīcijām

 

ofiss

Daudz būs jāstrādā un jāizrāda iniciatīva. Uzcītība atmaksāsies. Var gadīties jūsu virzienā vērsta skaudība, tomēr šādas negācijas nav  jāņem galvā.
 
AUNS
Darbā ne viss ies gludi, tomēr laicīgi jūs pamanīsiet nelabvēļus un nelietīgos plānus, vērstus pret jums. Tas viss notiek skaudības dēļ, bet tas turpinās sildīt jūsu sirdi, ka esat labāka par pārējiem.  Interesi raisīs arī jauna darba iemēģināšana.
 
VĒRSIS
Spīdekļi ļaus pabeigt kādu projektu. Tiesa, noskaņa darbā nebūs tā labākā, aktivizēsies nelabvēļi, tomēr nevajadzētu pievērst uzmanību tukšām un nebūtiskām lietām.
 
DVĪŅI
Būdama šodien īpaši enerģiska, jūs būsiet spējīga uz trakām iniciatīvām.  Jūs neuztrauks iespēja kļūdīties, tieši otrādi, jūs drosmīgi virzīsieties uz mērķi.  Šāda nostāja jums dos iespēju gūt panākumus.
 
VĒZIS
Darbā nāksies risināt kādu piņķerīgu problēmu.  Sevišķi uzmanīgi jābūt juridiskajās lietās. Labāk šajā ziņā konsultēties ar speciālistiem. 
 
LAUVA
Merkūrs jums liek darbā ielikt visu enerģiju un nebaidīties no drosmīgām iniciatīvām. Diezin vai šāds piegājiens atnesīs zaudējumus. 
 
JAUNAVA
Planētas jūs atbalstīs un apveltīs ar iniciatīvu. Bet ņemiet vērā, ka liels enerģijas patēriņš var radīt situācijas, kad būs grūti kontrolēt savu emocionālo reakciju. Variet viegli krist naidā pret kādu. 
 
SVARI
Darbā būs jauni kontakti, kas ļaus uz visu paskatīties no cita skatu punkta. Iespējams, pārvērtēsiet ne tikai savu karjeru, bet arī visu dzīvi. 
 
SKORPIONS
“Atdzīvināsiet” kādu it kā neejošu projektu. Būtu labi, ja to darītu nevis vienatnē, bet gan kopā ar kolēģiem. 
 
STRĒLNIEKS
Urāns jums ļaus gūt sekmes jebkurā jaunā sākumā. Kolēģi varbūt nejūsmos, bet priekšniecība novērtēs tā, kā jūs jau sen ilgojāties. 
 
MEŽĀZIS
Saturns tieši ietekmēs jūsu ikdienu, dienā var būt nelielas grūtības darba jomā, bet jums būs pietiekami enerģijas visu pārvarēt. 
 
ŪDENSVĪRS
Šodien jūs iegūsiet ietekmīgu cilvēku atbalstu. Ir vērts ieklausīties viņu padomos, īpaši brīdinājumos par kādu nelabvēli. 
 
ZIVIS
Šodien sekmes būs tiešā veidā atkarīgas no ambīcijām un gatavības tās ieviest darba dzīvē. Jūsu uzcītība tiks atalgota. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.