3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Romantiskais horoskops 24. septembrim: ar iepazīšanos nesteidzies

 
sirds
 
Lieliska diena ģimenes dzīvē. Tā pat diena ir laba, lai vientuļie iepazītos, taču vēlams nesteigties notikumiem pa priekšu, viss notiek tā, kā tam jānotiek.
 
AUNS
Ģimenē abas puses droši veidos nākotnes plānus. Ja arī gadīsies kāds strīdis, tad tas ātri vien norims. Ja esat viena, neatsakieties no randiņa priekšlikumiem, varbūt šādi sastapsiet savu liktenīgo.
 
VĒRSIS
Ģimenē beidzot viss nokārtosies, strīdi zudīs nebūtībā, un arī gultā viss būs kā nākas. Tiem, kuri ir brīvi – Merkūrs noņems visas šaubas. Mīla dzīvē ienāks uz ilgu laiku. 
 
DVĪŅI
Jūs būsiet tik pievilcīga kā vēl nekad. Jūsu biedrošanās ar citiem var izsaukt otrās pusītes greizsirdību. Ja vēl dzīvojat viena, tad šodien var notikt seksuāla pievilkšanās ar kādu, kuru līdz šim nepazināt, tomēr šādas attiecības būtu jāsarauj cik vien ātri varat, lai netālā nākotnē nerastos kādas nepatikšanas. 
 
VĒZIS
Zvaigznes aizsargās jūsu ģimeni no problēmām, bet brīvajiem iespējama iepazīšanās, tomēr šeit nesteidzieties notikumiem pa priekšu. Pirmais flirts nenovedīs pie mērķa, tomēr mēģiniet vēl vienu reizi un nonāksiet pie īstā cilvēka. 
 
LAUVA
Ja veidojat savu ģimeni, tad dzīvosiet draudzīgi kā divi balodīši, varēsiet izrunāties par dzīvi un nākotni. Vientuļajiem būs vēlme sargāt savu brīvību, kas tomēr netraucēs izveidot kādu varenu romānu, kas gan nenozīmē, ka tas būs ilglaicīgs.
 
JAUNAVA
Ģimenes dzīve iespējama ne visai mierīga – dažiem tā var izmainīties ne tā, kā iepriekš iecerēts. Arī vientuļajiem nevajadzētu ielaisties romānos, vien, lai uz brīdi kliedētu vientulību.
 
SVARI
Venēra un Marss šodien atbildēs par mierīgu ģimenes dzīvi. Ja dzīvojat viena, tad zvaigznes šai dienai sagatavojušas piesātinātu personisko dzīvi. Būsiet pievilcīga, taču nesāciet vairākus romānus vienlaikus, tad izbēgsiet no daudzām problēmām. 
 
SKORPIONS
Ģimenē labi satiksiet ar savu otru pusīti, ja vien nenoslēgsieties sevī. Ja jums partnera vēl nav, tad vakarā būs attiecīgais garastāvoklis, lai iemīlētos. Šodien radušās jūtas pāries veiksmīgā romānā. 
 
STRĒLNIEKS
Starp jums un otru pusīti valdīs miers un saticība, kopā varēsiet risināt jebkuru problēmu. Kopā jūs esat spēks! Bet, ja jūsu sirds ir brīva, pastāv divas iespējas – vai nu satiksiet, vai nesatiksiet savu lielo mīlestību, vidusceļa nebūs. Neceliet savus standartus pārāk augstu, citādi piedzīvosiet vilšanos.
 
MEŽĀZIS
Ģimenē būs pilnīgs miers, kaujinieciskais garastāvoklis nomainīsies uz harmonisku un mierīgu. Vientuļajiem būs melanholisks garastāvoklis, un vairāki cilvēki vēlēsies to izgaisināt. Vai turpināt romantiskās sarunas vakarā vai ne – to jālemj pašai.
 
ŪDENSVĪRS
Centieties, lai ģimenē neienāktu rutīna, tā nogalina attiecības. Ja partnera nav, tad zvaigznes nekādi neietekmēs – šodien iemīlēsieties vai nē, tas būs pašas rokās.
 
ZIVIS
Venēra un Marss gādās par saskaņu ģimenē. Vientuļniekiem šī diena var izrādīties interesanta, tomēr nepārcentieties ar savu uzmanības izrādīšanu, tas var novest pie nepatīkamām sekām. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.