15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vispārējais horoskops – 6. oktobris: neļaujieties negatīvismam

 
sievaine
 
Šodien kāds ar jums centīsies konfliktēt, centieties šo nemiera cēlāju ignorēt. Neatbildiet viņam. Darba lietas ritēs savu gaitu, arī šeit iespējamas dažādas grūtības, tomēr ar vēsu prātu visu iespējams risināt. 
 
Auns.  Diena būs prieka pilna. Arī darbā kāds no kolēģiem var paslavēt par panākumiem. Jūsu attiecības ar apkārtējiem un radiniekiem kļūs ciešākas, sajutīsiet, ka daži ar jums kopā būs līdz dzīves beigām.
 
Vērsis.  Diena ir ļoti svarīga, tā var jums atnest panākumus. Viss virzīties uz priekšu vidējā intensistātē – ne mierīgi, ne saspringti. Jums ir vajadzīga stabilitāte, un jūs retos gadījumos spersiet soļus, kas stabilitāti varētu izjaukt.
 
Dvīņi.  Stipri saasināsies karjeras ambīcijas un tieksme pēc panākumiem. Jūs esat savas jomas meistars, un patīk, ka jūsu darba rezultāti ir visiem redzami. Neskatoties uz to, ka šajā periodā būsiet aizņemta, tas netraucēs domās būt iekšēji mierīgai un atslābinātai. 
 
Vēzis.  Šodien varat sastapties ar daudzām grūtībām un pārbaudījumiem. Ja izmantosiet savu pieredzi un iemaņas, tad visu pārvarēsiet, un galu galā diena jums būs bijusi veiksmīga. Ja darba lietās būs nepieciešams padoms, tad kolēģi to neliegs. Viedoklis var būt arī kritisks, taču spēsiet to ar vēsu prātu izvērtēt un no tā gūt nepieciešamo informāciju.
 
Lauva.  Jūsu dvēselē notiks daudzas pārmaiņas, un jūs būsiet “kā pa gaisu”. Diena būs diezgan neparasta. Centieties visu laiku būt kustībā, tas ļaus uzzināt daudz jauna un arī skaidrāk pārdomāt dzīvi. 
 
Jaunava.  Diena, kurā liksies, ka “neesat uz vietas”, visu vērosiet it kā no malas. Darbā kolēģi vēlēsies lielāku jūsu dalību notiekošajā, tādēļ mēģiniet savākties un sakoncentrēties, lai nepazustu no pasaules un neradītu problēmas.
 
Svari. Saskarsieties ar pārbaudījumiem, kas atvērs daudzas jaunas iespējas. Centieties tomēr nedot vaļu emocijām un ar vēsu prātu visu apsveriet. Arī lūgt padomu no kāda pieredzējuša cilvēka nenāks par ļaunu.
 
Skorpions.  Jums šodien būs iespēja beidzot īstenot sevī ilgi auklētus sapņus un vēlmes. Arī iecerētās pārmaiņas būs iespējams realizēt. 
 
Strēlnieks. Rīta pusē būsiet pārdomās – vai man nepieciešams kaut ko mainīt dzīvē? Pārcelties uz jaunu dzīvesvietu vai pilnībā nomainīt savu imidžu. Kāds no darbabiedriem var piedāvāt jums doties atvaļinājumā uz kādu vientuļu mājiņu meža ielokā. 
 
Mežāzis.  Šajā dienā būs liels klientu pieplūdums, un kāds no tiem būs konfliktējošā garastāvoklī.  Vienmēr būs kāds, kurš domās tikai par sevi, bet šodien jums nav jātērē savi spēki, lai atvērtu viņam acis. Lai domā, ko grib, nemaitājiet savu garastāvokli ar viņu.
 
Ūdensvīrs. Šodien jaunas zināšanas un tikšanās ar citiem cilvēkiem jums dos iespēju virzīties uz priekšu. Būs iespēja uzlabot savu karjeru. Pilnīgi iespējams, ka jūsu centību pamanīs kāds cilvēks, kurš jums piedāvās arī paaugstinājumu vai darbu pavisam citā līmenī. 
 
Zivis. Iespējams, jūs saskarsieties ar kādu cilvēku pretestību, tomēr šī problēma ātri atrisināsies. Taču labāk ir, ja savu viedokli par lietām paturēsiet pie sevis. Saglabājiet mieru, nerunājiet skaļas un aizskarošas lietas.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.