8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pārsteidzošs sengrieķu horoskops, kas atklāj rakstura noslēpumainākās puses!

 

poseidons

Ja ir apnicis jau sen ierastais horoskops, tad šis raksts domāts tieši Jums, jo šajā pārsteidzošajā sengrieķu horoskopā Tu uzzināsi pavisam jaunas lietas par sevi!

Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Tieši tādēļ “Zeltene.lv” ir sagatavojusi neparastu un jau sen pārbaudītu horoskopu, jo tas tika izstrādāts vēl Senajā Grieķijā. Šajā horoskopā katrai zodiaka zīmei atbilsts kāds no dieviem, kas valdīja pār cilvēkiem viņu dzimšanas laikā. Datumi atbilst jau labi zināmajiem horoskopiem, jo tos ņēma tieši no šī, tāpēc uzzini, kāds dievs valdīja tieši Tavā dzimšanas laikā un ar kādām īpašībās tas Tevi apveltīja!

Pūce (21.03.–20.04.)

Cilvēki, kas dzimuši šajā laikā, ir pakļauti dievietei Atēnai. Viņa radās šajā pasaulē no Zeva galvas, Atēnu sauca arī par Zeva domām kas bija materializējušās. Tieši tādēļ Atēna sniedz saviem padotajiem gudrību, plašas prāta spējas, drosmi un neatlaidīgu cīņu pēc augstiem ideāliem.

Dūja (21.04.–20.05.)

Pār šiem cilvēkiem valda Afrodīte, kas ir vecāka pat par pašu Zevu! Tā ir skaistuma un mīlestības dieviete, kurai pakļāvās visa pasaule, jo viņa valdīja gan pār cilvēkiem, gan dieviem. Cilvēkiem viņa sniedza iespēju veidot ideālas attiecības, dāvāja viņiem skaistumu un bagātību.

Lira (21.05.–21.06.)

Pār šajā laikā dzimušajiem cilvēkiem valdīja saules un mākslas dievs Apollons. Tas ir ļoti pretrunīgs dievs, kas saviem sekotājiem sniedza tādu pašu raksturu. Viņš varēja gan sniegt cilvēkam talantu, gan atņemt viņam to. Cilvēkiem, kas ir dzimuši Liras zīmē, nepieciešams koncentrēties uz vienu mērķi un darīt visu, lai to īstenotu. Talants nedrīkst tikt nomests zemē.

Bruņurupucis (22.06.–22.07.)

Tie, kas dzimuši šajā zīmē, atrodas Hermeja pakļautībā – peļņas, racionalitātes un veiklības dievs. Šis dievs savieno cilvēku un dievu pasauli, sniedzot saviem pakļautajiem lielisku intuīciju, sūta sapņus un vīzijas, kuros iespējams uzzināt dievu gribu. Hermejs ir ļoti noslēpumains un arī saviem sekotājiem sniedz šādas īpašības.

Ērglis (23.07.–23.08.)

Pērkona dievs un visvarenais Dievs izvēlējās par saviem sekotājiem cilvēkus, kas dzimuši šajā laikā. Mēs zinām, ka Zevs grieķu mitoloģijā ir visu dievu tēvs, visa labā un ļaunā cēlonis šajā pasaulē. Zevs veica daudz varoņdarbus, kas ne vienmēr beidzās veiksmīgi, tādēļ viņš saviem padotajiem deva varu, labsirdību taisnīguma izjūtu, ar nosacījumu, ka katram ir rūpīgi jāizvērtē savas darbības un tā sekas.

Lādīte (24.08.–23.09.)

Šeit valda auglības dieviete Dēmetra. Šajā zīmē dzimušie ir ļoti ekonomiski, viņiem piemīt labas organizatoriskas prasmes, pienākuma apziņa un taisnīgums. Tāpat kā pati Dēmetra, arī viņas padotie ir piesaistīti bērniem un dzimtajām mājām.

Ķivere (24.09.–23.10.)

Dievišķais kalēja amata dievs Hēfaists ar ticību un taisnīgumu kalpoja gan dieviem, gan cilvēkiem. Viņa dzīves pamatā bija smags darbs, kas piemīt arī šajā zīmē dzimušajiem. Viņi ir spējīgi radīt jaunas idejas, pielīdzinot dievišķo dzīvi arī parastajiem mirstīgajiem un ar savu piemēru motivējot citus, taču šādas spējas ir tikai tiem, kas neatlaidīgi strādā.

Vilcene (24.10.–22.11.)

Šie cilvēki kalpo kara dievam Arejam. Viņš nesa nāvi un iznīcību, taču bija līdz ausīm iemīlējies Afrodītē. Cilvēkiem Arejs sniedz kaislīgu mīlestību un spēku, kas abi kopā var “noslaucīt” visu apkārtējo. Viņa padotajiem būtiski nepieciešama laime ģimenē.

Dzinējsuņi (23.11.–21.12.)

Viņi kalpo medību dievietei Artemīdai, kas rīkojas stingras aizsardzības vārdā. Cilvēkiem Artemīda sniedz garīgo vadību, piešķir tiem principiālismu un spēju savu ideālu vārdā pārspēt jebkādas grūtības. Šiem cilvēkiem patīk ceļot un atrasties pie dabas.

Gaismas devējs (22.12.–20.01.)

Šo zīmi pārvalda Hestija – mājas pavarda dieviete, kas savieno dievu un cilvēku pasauli. Viņa palīdz cilvēkiem paveikt darbus līdz perfekcionismam. Daudzi šajā zīmē dzimušie ir tādi kā “ne no šīs pasaules”, taču viņi ir spējīgi redzēt lietu īsto būtību un sniegt šai pasaulei ideālus.

Pāvs (21.01.–19.02.)

Zeva sievas Hēras mīļākie putni – pāvi. Hēra nereti tiek attēlota kā neatkarīga un patstāvīga, saistībā ar savu dzīvesbiedru. Viņa aizsargā drosmīgos un mīlošos cilvēkus, sniedz viņiem viedokļa brīvību, neatkarību, tieksmi uz jauninājumiem, negaidītas rīcības un mīlestību pret dinamisko pilsētas dzīvi.

Delfīni (20.02.–20.03.)

Tie kalpo jūras dievam Poseidonam. Viņam pakļautas ir gan zemes niedres, gan jūras dzīles. Cilvēkiem, kas dzimuši Poseidona paspārnē, piemīt dziļas pasaules uztveres spējas, vēlme dzīvot saskaņā ar saviem iekšējiem noteikumiem un viņi spēj slepeni ietekmēt citus.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.