9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – SKORPIONS

 
skorpions
Mērkaķa gadā Skorpioniem bieži nācās lietot dzeloni, lai tiktu galā ar ienaidniekiem, bet ar Sarkanā Gaiļa atnākšanu par to Skorpioni var aizmirst. Visa veida nepatikšanas beigsies. Sāksies pat izcili laba dzīve, ja Skorpions pats sev nesāks radīt problēmas. Tā paies viss gada sākums. 
 
Martā Skorpioni būs pārsteigti finanšu jomā – Gailis apbalvos ar naudu. Tomēr pavasarī būs jāaizmirst par garlaicību. Daudz darba priekšā. Skorpioni varēs dzīvot ar vērienu, vienīgi ar izklaidēm nāksies piebremzēt, radiniekiem nedaudz nepatiks mūžīgi meklēt Skorpionu pa naktsklubiem un dārgiem restorāniem. Biežāk būs jābūt mājās. 
 
Maijā parādīsies iespēja atpūsties, bet priekšniecība tā uzreiz negribēs laist prom no biroja pat uz divām nedēļām. Varbūt palaidīs, bet ar noteikumu, ka Skorpions pats piemeklēs sev aizvietotāju kolēģu vidū. 
 
Vasarā Skorpioni var domāt par nodarbošanās maiņu. Ja šajā laikā kāds Skorpions sāks nodarboties ar savu biznesu, tad varam uzskatīt, ka veiksme ir jau kabatā. Pats galvenais, ka savā biznesā sava sirds ir klāt. 
 
Naudas ziņā problēmas nav paredzamas. Pat tad, ja Skorpions bankrotēs, no tā dzīves līmenis kopumā nepazemināsies. 
 
Rudens ir laiks, kad var nodarboties ar riskantiem pasākumiem. Gailis pa kluso jau sarunājis ar partneriem, un pašam Skorpionam vajadzēs uzlikt tikai savu parakstu. Skorpioni ar savām idejām var piedalīties dažādos konkursos, kā arī pirkt loterijas biļetes, kur uzvaras neizpaliks.
 
Oktobris būs pilns ar interesantām tikšanās reizēm – Skorpiona pielūdzēji pēkšņi aktivizēsies, un šī uzmanība neatslābs līdz pašai ziemai. Būs gan sentimentāli ziņojumi sociālajos tīklos, gan arī pie durvīm būs piesieti ziedu pušķi. Brīvie varēs nodoties pat ļoti daudziem romāniem, Skorpioniem gaidāma tikai veiksme, jo Gailis saknābās tos, kas mīlas frontē darīs pāri Skorpioniem. 
 
Bet precētajiem gan jāatturas no flirta, jo sānsoļu sekas var būt par ļoti nopietnas un dramatiskas.
 
Novembrī var uzrasties senie konkurenti, bet Skorpioniem būs laba gatavība cīnīties ar viņiem par ietekmi, Skorpioni šajās cīņās tikai izklaidēsies. Gailis vienmēr būs blakus un aizbiedēs visus nelabvēļus prom, ja sapratīs, ka Skorpions ir briesmās. Konkurenti paši atdos savu biznesu un pat savus ietaupījumus, kad ieraudzīs, ka Gailis ir atlidojis klāt uz darījumu tikšanās reizēm. 
 
Decembris Skorpioniem paliks gaišās atmiņās. Pašreizējais amats darbā kļūs par garlaicīgu, ir laiks padomāt par paaugstinājumu. Arī dzīves apstākļus laiks uzlabot un domāt par labu remontu vai dzīvesvietas maiņu uz labākiem apartamentiem. 
 
Šo gadu Skorpioni aizvadīs ar vērienu, jo viss taču ir izdevies. Arī mājinieku sejas būs priecīgas, un tā ir zīme, ka gads patiešām ir pagājis vairāk kā sekmīgi. Ir sasniegti kolosāli panākumi. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.