8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Nesaskaņu horoskops. Kuras tavas zodiaka zīmes īpašības var izrādīties attiecībām nāvējošas?

 

paris-bedigs

Saskaņā ar mūsu zodiaka zīmi mums piemīt tādas dominējošās rakstura īpašības, kas dara mūs par kāda cilvēka ideāliem (vai neideāliem) partneriem.

Tu sev jautā, kāpēc tevi turpina pamest cilvēki, kuri tev reiz atzinušies mīlestībā? Tu domā, ka iemesls varētu būt tevī, nevis viņos? Taču ir iespējams gan tas, gan tas. Saskaņā ar mūsu zodiaka zīmi mums piemīt tādas dominējošās rakstura īpašības, kas dara mūs par kāda cilvēka ideāliem (vai neideāliem) partneriem.

Kad runa ir par attiecībām, šīs īpašības izskaidro, kāpēc tevī ir tik viegli iemīlēties vai tikpat viegli pārstāt mīlēt.

AUNS

Auns ir neatkarīgs un pārņemts ar sevi. Iesākumā viņš ir piemīlīgs, bet vēlāk viņa uzvedība sāk krist uz nerviem un liek vilties. Visbiežāk tieši Auna impulsivitāte kļūst par problēmu, kad viņa partneris cenšas rast ar viņu kompromisu.

VĒRSIS

Vērša stūrgalvība liek viņam atcerēties visus aizvainojumus ilgāk nekā tas vajadzīgs. Pat tad, kad viņš ir saņēmis atvainošanos, viņš joprojām ir neapmierināts un turpina dusmoties, līdz kamēr viņa vēlmes tiek pilnībā apmierinātas. Tas ļoti nogurdina otru cilvēku.

DVĪŅI

Šīs zīmes dominējošā īpašība ir brīvības gars – tas nozīmē, ka Dvīņus ir grūti piespiest kaut ko darīt un sasaistīt pat mīlestības pilnās attiecībās. Viņi var turpināt flirtēt un pat atklāti izrādīt interesi par citiem. Viņu ideāls – brīvās attiecības, tāpēc attiecības ar monogāmi orientētu vienmīli varētu izrādīties sarežģītas.

VĒZIS

Vēzis ir neatkarīgs un paļaujas vienīgi uz sevi. Taču attiecībās viņš bieži kļūst uzbāzīgs. Jo vairāk viņš pārdzīvo par kādu, jo stiprāk cilvēks viņam pieķeras un burtiski smacē ar savu mīlestību.

LAUVA

Kaut arī Lauva ir visuzticīgākais partneris, viņa patmīlība un ego nereti traucē veiksmīgām attiecībām. Viņš turpinās strīdēties un aizstāvēt savu viedokli, vēlēdamies strīdā uzvarēt, un nav svarīgi, kāds ir strīda temats. Lauvai tas sagādā prieku, toties partneri tas ļoti nogurdina.

JAUNAVA

Jaunava ir analītiska un skeptiska – bīstama kombinācija. Viņa analizē un šaubās ne tikai par savām, bet arī par partnera jūtām. Pat vismazākā šaubu dzirksts var likt tai padoties un neticēt veiksmīgām attiecībām arī tad, ja problēmu var atrisināt.

SVARI

Šī ir viena no ideālākajām zodiaka zīmēm, taču tai piemīt arī tikpat daudz godkārības. Svari pastāvīgi meklē problēmas, izaicinājumus, viņi ir pārliecināti, ka visu spēj atrisināt un izlabot, lai izveidotu ideālas attiecības. Taču parasti tas nedarbojas, jo partneri nevēlas, lai viņus labo.

SKORPIONS

Skorpions ir uzticīgs un kaislīgs – attiecībās ideāls. Taču tāpat kā Vēzis viņš var par daudz pieķerties un, līdz ar to, viņš ir greizsirdīgs – pat tādā mērā, ka cenšas kontrolēt partneri pilnībā.

STRĒLNIEKS

Šī ir visavantūriskākā un bezrūpīgākā zodiaka zīme. Strēlniekam patīk līksmība un baudas, viņam ir ļoti augstas prasības pret partneri.

MEŽĀZIS

Mežāzis nelabprāt uzticas cilvēkiem, – lai viņš tev ļautu ienākt viņa dzīvē, viņa uzticība ir jānopelna. Tāpēc viņam piemērots ir tikai pacietīgs un spēcīgs partneris, kurš spēs izsisties cauri šai sienai, ar to pierādīdams savu uzticamību. Diemžēl ne katrs ir gatavs tādām pūlēm.

ŪDENSVĪRS

Atjautīgais Ūdensvīrs ir tiešs un viņš nebaidās izteikt savu viedokli. Pirmajā mirklī tas var šķist patīkami, taču tas kļūst kaitinoši un ar laiku apnicīgi.

ZIVIS

Šī ir viena no emocionālākajām zodiaka zīmēm. Satikties ar viņām mēdz būt grūti, jo viņas bieži vien pārdzīvo par iepriekšējām attiecībām vai neatbildētu mīlestību. Zivis dažreiz projicē savas fantāzijas uz jauno partneri, un tas viņā izraisa ne visai patīkamas jūtas.

 

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.