8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sešas Zodiaka zīmes, kuras prot vislabāk melot

 

melis

Ikviens kādreiz melo, vai ne? Tomēr daži ir daudz attapīgāki meļi par citiem.

Baltie meli dažkārt nenodara nekādu ļaunumu. Kad situācija ir saasinātāka, mēs nereti uz vietas izdomājam kādus melus, kas mūs paglābs no nepatikšanām. Daži no mums melo pirmajos randiņos, daži melo, lai saudzētu citu jūtas.

Kopumā melošana ir ļoti izplatīta, un mazi meli mūs tiešām var izglābt, tomēr, neskatoties uz to, cik mazi ir šie meli, tie var sabojāt visu priekšstatu par kādu cilvēku un sagraut uzticību.

DVĪŅI 

No pirmā acu uzmetiena nešķiet, ka Dvīņi varētu melot. Viņiem patīk izrādīt emocijas, kā arī viņi ir ļoti apdomīgi. Tomēr Dvīņi ir arī ļoti nervozi nekonsekventi.

Un viņu nekonsekventums nāk no neuzticamības. Viņi neturas pie tā, ko saka. Vienu dienu viņi pateiks, ka viņiem riebjas sports, bet nākamajā tu viņus pieķersi, skatāmies spēli. Dvīņi pat negrib melot, viņiem tas sanāk tā dabīgi.

VĒZIS

Vēžiem ir ļoti spilgta iztēle (kas ļoti palīdz kādam, kurš melo) – viņi viegli spēj izdomāt scenārijus, kas nemaz nav notikuši. Viņi tāpat ļoti labi spēj samelot “uz vietas”.

Vēži ne visai uzticas citiem cilvēkiem, kas nozīmē to, ka viņi var sākt kļūt manipulatīvi, kā arī stresa situācijās viņi vienkārši sāk melot (vai arī tad, kad viņi vēlas izvairīties no nepatikšanām).

LAUVA 

Lauvas ir super-dramatiskas. Viņām patīk būt uzmanības centrā, tādēļ viņu harizma dod Lauvām brīnišķīgu spēju melot. Viņas daudzkārt melo, lai sevi pataisītu labākas citu acīs – viņas mazliet “uzlabos” savas prasmes un panākumus, kas padarīs viņas pievilcīgākas citiem.

Šādi meli var novest pie samākslotām draudzībām.

SVARI 

Svari ir brīnišķīgi meļi, tomēr viņiem nekad nav ļaunu nodomu. Viņiem tik ļoti patīk harmonija, ka dažkārt viņi melo, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām. Svari pavisam viegli pateiks, ka tava jaunā frizūra izskatās lieliski, lai gan tā ir pārāk īsa un dīvaini ieveidota. Svari domā, ka viņu meli nenodara nekā ļauna, tomēr tā nebūt nav taisnība.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir praktisks un nopietns. Parasti viņš ir atklāts, bet viņam ir sajūta, it kā viņam būtu jāmelo, lai vispār kaut ko paveiktu līdz galam. Piemēram, Mežāzis, kurš grib aizbēgt no randiņa, melos, ka viņš ir aizņemts. Viņi saka baltos melus, lai sevi dabūtu ārā no situācijām, kurās viņi negrib atrasties. Viņu tendence gaidīt ļaunāko, var arī radīt ļaunāko.

ZIVIS 

Viņas ir draudzīgas un ļoti kaislīgas, bet viņām patīk izspēlēt “upura” kārti. Parasti viņas augstu vērtē attiecības un izvairīsies no melošanas, tomēr viņām nav nekādu problēmu melot cilvēkiem, kuri viņām nepatīk. Tomēr Zivju melus ir ļoti grūti “uzķert”. Ja Zivis tev melo, tas nozīmē, ka tu viņu dzīvē neesi uz ilgu laiku.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.